Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lehetséges, hogy a 7-8....

Az lehetséges, hogy a 7-8. ciklusnapon volt peteérésem?

Figyelt kérdés

Feszített a hasam, ahogy szokott és a tojásfehérje-szerű nyák is megjelent. Elvileg nov. 3-án kellett volna pé.-nek lenni, de akkor nem volt semmi és mellem is fájt már, ahogy pé után szokott.

Együtt voltunk akkor, vajon ebből lehet baba, vagy csak viccel velem a testem ebben a hónapban és félreértelmeztem a jeleket??

2009. nov. 7. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
A nyák ált. az ovu közelségét jelzi, szerintem simán lehetett akkor. Az is lehet, hogy később is lesz egy.
2009. nov. 7. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a múlt hónapbn, amikor volt a tojásfehérjés nyákom, az a 9.cn-on volt, de utánna 4-5 nappal volt az ovum. Ebben a hónapban is hasonló, ma volt nyák, de a hőm lent van. Szerintem megint 4-5 nap múlva lesz, ez lenne az ideális középidőm is.
2009. nov. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!