Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 3. ciklusnapon voltam...

A 3. ciklusnapon voltam hormonvizsgálaton és a vérvétel kimutatta hogy nincs peteérésem, mára a 13. ciklusnapon meg az ovuteszt totál + lett. Akkor most minek vagy kinek higgyek?

Figyelt kérdés
A hőm is leesett mára.
2009. aug. 21. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ovutesztnek és a hődnek higgyél szerintem.

A 3. ciklusnapon nem hiszem hogy a vérvétel kimutatná, hogy nincs peteérésed. Max. utólag mutatná ki.

Szorítok, hogy baba is legyen!

A.

2009. aug. 21. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A 21 és a 23. napi vérvétel mutatja csak hogy volt-e peteérés. A2-3. napon csak azt nézik, hogy mennyire működik és stimulálható a petefészek.
2009. aug. 21. 18:17
 3/4 Grófházy ***** válasza:

attól,hogy az ovu teszted +,nem biztos,hogy a tüsző meg is reped,tehát lenne esély terhességre.

Ezt utólag egy UH meg tudja erősíteni,hogy volt -e ovuláció vagy nem.

én lehet jövő héten elmennék dokihz Uh-ra.Csakhogy megnyugtassam magam

N

2009. aug. 21. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha egy vasútállomáson délelőtt tízkor kijelentenék, hogy délután kettőkor nem robogott el ott vonat... Előre ilyet nem lehet kijelenteni.
2009. aug. 21. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!