Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor van peteérés hanyadik...

Mikor van peteérés hanyadik napon? 36-38 naposak ciklusaim vannak, most jött meg 26án akkor mikor lesz peteérésem?

Figyelt kérdés

2013. szept. 28. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:

A "nagykönyv szerint" a 22-24. napon. Okt. 18-20 körül, de ez nem 100%. Én a kiszámolt peteérésem után egy héttel estem teherbe.

Kezdj el hőmérőzni.

2013. szept. 28. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
os hogy van peteérésed ilyen hosszú ciklus mellett? csak mert az ilyen hosszú ciklus általában hormon probléma miatt van és sokszor ezek a ciklusok nem járnak ovulációval. Ettől függetlenül még megjön természetesen. A 35 nap fölötti ciklussal meg elmehetsz kivizsgálásra mert ez már túl van a normál határon. persze esnek teherbe rendszertelen ciklus mellett is, de ez a ritkább.
2013. szept. 28. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Pcos-s vagyok és kezelve van
2013. szept. 28. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
én szintén, szintén ilyesmi ciklusokkal, 4 éve nem sikerül a baba, pedig most clostilbegyttel még lett szép peteérésem is de mégsem, vagyiis a második hónap most döl majd el. Ha ilyen hosszú a ciklusom akkor nekem nincs is ovum, ha van ovu akkor meg jön 30 nap körül.
2013. szept. 28. 22:21
 5/5 anonim válasza:
Szia !..ahogy a többi komment is hozzászólt,valóban a napi szinten való hőmérés,ágyból még nem kelsz fel reggel,hőmérőt teszel be,és amikor 1.2 tizeddel megugrik,a görbe,na akkor van ovuláció..ezt érdemes legalább 1 hónapig végigcsinálni!
2013. szept. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!