Júliusban mikor lehetett péteérésem?
Figyelt kérdés
Június 27,Május 27,Április 26,Március 28 ezeken a napokon jött mindig meg. Ha nagykövet veszitek figyelembe akkor most mikor lehetett.2013. júl. 27. 14:06
2/5 A kérdező kommentje:
Nagykönyvet bocsi, ezt jól elirtam.
2013. júl. 27. 15:27
3/5 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, akkor júl.12 és júl.16 között lehetett valamikor. Nekem 1 nappal rövidebb ciklusaim szoktak lenni és mindig 16. napon késő délutántól szúr nagyon, és reggelre már nem. Így feltételezem, hogy aznap este vagy másnap hajnalban lehet valamikor. Amikor még hosszabb volt a ciklusom (31 nap és mindig 32 napra jött meg), akkor meg a 19.napon este. Én azért tudom ennyire mert mindig nagyon érzem, amikor szúr és feszít..Ovuteszt sem kell...
4/5 anonim válasza:
Hät ha 16.-nap,akkor julius 12.-en,penteken.Megjött azota?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem még ma sem jelentkezett a mensim eddig. ....Elvileg ez már a 33.nap.27.ére kellett volna megjönnie szerintem....Görcsölt is a hasam aznap és másnap is, de már enyhén érzem csak, inkább érzékeny a hasam alja.Cicimet is érzem néha,fáj.Ez olykor mensi elött is van, de mostviszketett is :) Állandóan azt érzem,hogy most tuti megjön.24.étől beált a hőm 37re, ez 5napig állandó volt, aztán tegnap esett 36,9re de ma 37,1 volt. Ez az elsô hónap hogy mérem,így nincs mihez hasonlitsam.....
2013. júl. 30. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!