Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bromocriptintől mikor leszek...

Bromocriptintől mikor leszek terhes? Fél éve eszem, napi 1et, eddig eredménytelenül.

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
ha nem reagál rá a prolaktinod akkor nem fog és ha van egyéb baj akkor sem. nekem pl végül kiderült hogy PCOS mellékhatása volt az enyhén emelkedett prolaktin szint. bromotól szépen le ment kb 2-3 évig szedtem azt mondták addig szedjem amig nem esek teherbe, sajnos 4 éve nem sikerül. Én abba hagytam kb.1 éve önszántamból, nemrég voltam vérvétlen és szerencsére azóta is jó a szintje. Pedig az orvos azt mondta szedjem, még jó hoyg nem hallgattam rá. De tény hoyg nekem csak kicsit v olt emelkedett és nincs se mikroadenómám sem semmi. vsizont van akinek a bromo nem jó olyankor váltani kell. ÁLtalában hamar leviszi a szintet a gyógyszer és akinél csak ez a baj azoknak szokott sikerülni hamar. De ahány ember annyi eset.
2013. szept. 24. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!