Tű-ingás módszer férfiaknál is működik?
a férfiaknál is bevállik.tapasztalat.
egy boszi.
Nekem bejött lányom lett, de a barátnőmnek érdekes volt. Mikor kis terhes volt az inga fiút mutatott neki, elment a dokihoz 12 hetes volt és azt mondta neki, hogy fiú. Aztán 20 hetesen már kislányt látott a doki. Na most ez hülyén fog hangzani, de azt mondta neki, hogy kisfiúnak indult a gyerek és átalakult... A lényeg ekkor már az inga lányt mutatott.
Még amit fontos tudni. Jegygyűrűvel is működik a dolog. Bármit lehet kérdezni, a kör jelent IGENT is az előre hátra mozgás jelenthet NEM választ is.
Mielőtt bármit is kérdeznétek, a csukló mellett háromszor le föl kell emelgetni a tűt vagy a gyűrűt, ezt nevezik /tisztításnak/ ez fontos. Ezután MEG KELL kérdezni az ingát, hogy kérdezhettek e tőle ha előre hátra mozog akkor kérdezzük később. Ha kör kérdezzünk.
Ne haragudj de leírnád újra, hogy hogy csináljam, mert néhol kicsit zavaros...
Bocs az értetlenkedésért, de ki szeretném próbálni!
Szia
Kipróbáltam magamnál holnap a párom a soros csak melozik
26 hetes kismami vagyok kislány van a pocimban.
Az inga azt "mondta"lány fiu lány.Utánna nem mozdult.
A lányig eddig stimmel.Ezek szerint 3 gyerekem lesz..:-)
Azt olvastam, hogy ingától jövőre vonatkozó kérdéseket nem lehet kérdezni, mert az még nem biztos.
Az érdekelne még, hogy ingával hogyan lehet terhességet megállapítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!