Baba vagy nem baba?

Figyelt kérdés
A menstruáciom általában 25-26.ik napra jön meg!Most a 29.napnál tartok és semmi vérzés kicsi alhasi görcs és feszülö mellek mellet nagy az étvágyam is és aludnék sokat :)!tesztelni ebben az esetben mikor érdemes?Kimutatná már?
2013. szept. 20. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor már késik a mensi akkor már lehet tesztelni. Én 7 nap késés után teszteltem egy szép erős 2 csíkosat. Nem mertem előbb tesztelni mert már volt egyszer nem várt napján 2 csíkos tesztem aztán 5 nap késés után megjött.
2013. szept. 20. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:
De akkor ez már késésnek számít ugye?Ugy értem hogy nem az átlag 28-31 napos ciklusokat kell nézni hanem a sajátodat nem?Most egy éve szoktam rá hogy irogatom és kiszámolgattam mindig 25 vagy 26 napra jött meg!
2013. szept. 20. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:
És ilyen korán már lehetnek a baba miatt ezek a jelzések?
2013. szept. 20. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha neked 25-26 naposak a ciklusaid akkor igen ez már késés. Akinek 32-33 naposak a ciklusai annak nem késés még. Ovu után 14. napon kell a vérzésnek megjönnie, neked elvileg a 12-13 nap körül lehetett ovud, tehát azóta eltelt már 14 nap. 14 nap kell ahhoz, hogy a petesejt megtermékenyüljön és beágyazódjon a méh be és legyen elegendő HCG a szervezetedben ahhoz, hogy a teszt kimutassa. Ha 3 nappal ez elöttre vártad a vérzésed reggeli pisinek már ki kell mutatnia.
2013. szept. 20. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Tünetek a 6. héttől szoktak lenni, de azért még is csak elég durva hormon változásokon mész keresztül és azért ilyenkor is lehetnek már enyhe tünetek. De a java inkább 6. héttől szokott kezdődni mikor beindul a szíve.
2013. szept. 20. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm hasznos volt és holnap tesztelek :)
2013. szept. 20. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
mi lett????
2013. szept. 21. 11:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma jött meg... :(
2013. szept. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!