Gyöngyikee kérdése:
Szerinttek? Baba lehet?
Figyelt kérdés
csináltam egy tesztet de csak halvány a második vonal :/ szerintetek lehet baba? valaki tapasztalt ilyet?? bizonytalan vagyok :(2013. szept. 20. 11:35
1/19 anonim válasza:
igen, a halvány csiki is csik, csak azért halvány mert még nem olyan magas a HCG szint a vizeletedben. 2 nap mulva csinálj ujat erösödnie kell, mert 2 naponta duplázódik a mennyisége.
2/19 anonim válasza:
Nekem nemvárt előtt 3nappal nagyon nagyon halvány volt a második csík,kétnaponta teszteltem, és egyre erősödött. Szóval igen, a halvány csík is csík :)
3/19 anonim válasza:
Én amikor terhes voltam a kisfiammal,aki már lassan 5 éves,én a nemvárt után 3 nappal teszteltem,igaz este,de kb 10 perc után jelent meg egy nagyon-nagyon halvány második csík. Előtte hónapról-hónapra sorra lőttem el a teszteket tök feleslegesen. Én akkor megfogadtam,hogy ha tervbe lesz a testvér,nem fogom ezt csinálni.Na tegnap előtt megcsináltam,mert buliba megyünk ma,és jobb tudni előre a dolgokat,de sajnos nincs baba,mert közbe meg is jött. Szóval igen,én nemvárt után ilyet tapasztaltam,és most itt játszik a nappaliba az eredmény. Vigyázz magadra,és 2-3 nap múlva reggeli pisiből csinálj mégegyet. Ja és egy jó tanács. Nem olcsó,én is vettem,de el kellett tennem a következő alkalomra,vegyél digitális tesztet. Annyiból jó,hogy nem kell keresgélni a csíkokat,ott van,vagy nincs ott? Csak én látom,vagy más is? Ez kiírja,hogy terhes vagy-e,vagy nem,és ha igen,akkor kb mikor fogant. Csak nagyon olvasd el a tájékoztatót,mert könnyen el lehet állítólag rontani,és nem olcsó (2.200 ft) Minden jót,és majd írj,hogy mi lett..:)
4/19 A kérdező kommentje:
hu köszi szepen :) most megnyugodtam 2nap mulva tesztelek :)
2013. szept. 20. 11:55
5/19 anonim válasza:
Az a digitális már 3000 Ft onnan tudom, hogy én is gondolkodtam, hogy vegyek-e, de úgy döntöttem, hogy van nekem időm várni és a biztosra menni :)
Egyébként nekem is nagyon halvány, de észrevehető csíkból lett baba :)
6/19 anonim válasza:
7 napja késett, amikor teszteltem, és nagyon halvány volt a csík, de ott volt :)
7/19 anonim válasza:
1940 ft a patikákba a clearblue digi. Én is azt vettem. Nagyon jó teszt.
8/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat olyant fogok venni ami kicsit drágább. Amugy tegnap is teszteltem és ott is ott volt a halvány csik es ma is. remélem tényle baba van :)
2013. szept. 20. 13:31
9/19 anonim válasza:
A halvány csík is csík. Nyugi. Tuti baba van a dologban :) ugyanezt a kérdést tettem fel pár hönapja és már 25 hetes terhes vagyok. 8 terhességi tesztet csináltam :)))). Az első 3 elég halvány a többi már egyre szebb :)))
10/19 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) ma csináltam egyet és simán kivehetö a két csík :)
2013. szept. 21. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!