Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerinttek? Baba lehet?

Gyöngyikee kérdése:

Szerinttek? Baba lehet?

Figyelt kérdés
csináltam egy tesztet de csak halvány a második vonal :/ szerintetek lehet baba? valaki tapasztalt ilyet?? bizonytalan vagyok :(
2013. szept. 20. 11:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hatalmas Gratula :)
2013. szept. 22. 11:39
 12/19 A kérdező kommentje:

köszönöm :) remélem minden rendbe lesz és a

doki is azt mondja :)

2013. szept. 22. 15:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit idegesitelek màr titeket ezért ne haragudjatok :/ de nagyon félek,ma is csinàltam egy tesztet és halvàny még mindig. Igaz semelyik tesztet nem elsö vizeletböl csinàltam,de halvànyak és a mait késöbb is csinãltam halvànyabb lett mint a többi. A hasam ugyab ugy görcsölget de nem nagyon meg a petefészkemnél a szurkàlàs meg van még mindig és a mellem is fàjdogàl.mostanàba màr émelygek is. Ha jol szàmoltam màr 5hetes vagyok. de lehet h nincs is baba? :( nagyon aggodok :( szerintetek?
2013. szept. 23. 12:58
 14/19 anonim ***** válasza:
ha nem lenne nem lenne halvány csik sem. lassan mehetsz orvoshoz még szivhang nem lesz de a petezsák már látszódna pár nap mulva és akkor biztos lesz a dolog.
2013. szept. 23. 13:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Szoval akkor ne pànikoljak? Amugy pénteken kaptam idöpontot a dokihoz.
2013. szept. 23. 13:24
 16/19 anonim ***** válasza:
ne pánikolj valószinüleg midnnenr endben, csinálj egy tesztet reggel.
2013. szept. 23. 13:31
 17/19 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2013. szept. 23. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:
nekem a 9ik hétig ugy görcsölgetetett a hasam,mint amikor éppen megjönni készült,de nem volt semmi gond!
2013. szept. 23. 16:13
 19/19 A kérdező kommentje:
A görcsök nekem enyhültek :) a halvàny tesztek miatt voltam kicsit ideges de menyugtattak,remélem témyleg nem baj hogy halvànyak.
2013. szept. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!