Aki netről rendelt már ovu ill. terhességi tesztet mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Megbízhatóak?Megéri megvenni őket?2013. szept. 20. 20:07
1/3 anonim válasza:
Szia!
Anno volt a vaterán egy wondfo nevű ovulációs teszt, az nagyon jó volt, nekem mindig pontosan mutatta a peteérést, és elég egyértelműen leolvasható volt. Nem tudom, van-e még ez a márka. Azóta one step terhességi tesztet is rendeltem. Most vagyok 16 hetes várandós, a terhességem elején jó adag tesztet elhasználtam, boltiakat is, meg ebből a netesből is legalább 5-öt. Mind megbízhatóan és egyértelműen mutatta a terhességet. Szerintem jók a netes tesztek, és töredék áron vannak. Annyi, hogy nem műanyag borítású, higiénikus tesztet kapsz dobozostul, csak vékony kis csíkokat. De szerintem ez nem gond:)
2/3 anonim válasza:
Szia, én is netről rendeltem 10-es one step terhességi tesztet, teljesen jò azt mutatja ami a valò és az ára is sokkal jobb mint a bolti
3/3 anonim válasza:
Én is rendeltem one step teszteket, teljesen jók. Sőt a drágább teszt még nem mutatta ki a terhességem, mikor a vaterás már egy hete pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!