Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan aki nagyon rágörcsö...

Volt olyan aki nagyon rágörcsölt a baba projektre és mégis összejött?

Figyelt kérdés
Én az a baj, hogy már nagyon rágörcsöltem. És folyton azzal jön mindenki, hogy emiatt nem fog összejönni, lazítsak, ne agyaljak rajta ennyit, majd jön. Tudom, hogy igazuk van, de mégsem tudom elengedni, mert nagyon akarom és állandóan ezen pörgök. De így tényleg nem jöhet össze?

2013. szept. 20. 17:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mi egy és fél éve próbàlkozunk, ùgy mint te rà voltam görcsölve, néztem kerestem minden jelet. Agusztus 31 volt az esküvőnk es akkor eldöntöttem hogy ràérek még. Befizettem egy vagy 4 külföldi utat , elmentünk nàszùtra és úgy tűnik össze is jött. Vagyis pozitív lett a teszt kedden, de csak 16ra kaptam időpontot akkor lesz biztos
2013. okt. 3. 22:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem hülyeség az egész...utálom az ilyen nagy okosokat...ha az ember szeretne,és hónapok óta nem jön össze,hogy a francba engedje el,meg ne gondoljon rá..persze,h folyton erre gondolta,mi van ha nem lehet gyerekem,mi van,ha kettőnknek nem lehet,mi a fene lesz mindjárt 30 leszek.minden nap ezen rágódtam,és a 6.hónapban jött össze.Digitális teszt,ovulációs teszt,méhpempő,ovulációs mikroszkóp mindenen túl voltam,végül a cickafark tea+ palástfűtea és c,e vitamin + elevit segített

csak magadra hallgass,sok sikert!

2013. okt. 3. 22:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ha rágörcsölök, ha nem, tökmindegy, mert a férjem spermaszámával van gond. Természetes úton nem lehet gyerekünk semmiképp. Na ezek mondhatja nekem valaki a "negörcsöljrá" szöveget...úgy vagyok vele, csak olyantól fogadok el tanácsot, aki az én cipőmben jár. De legtöbbször olyanok osztják, akik lépni sem tudnának benn.
2013. okt. 4. 07:33
 24/24 anonim ***** válasza:

sziasztok!

utolsó válaszoló:! egyet értek veled! de mindenkivel!

ha nem baj elmesélem a mi kárváriánkat! 2011 szeptemberébe eldöntöttük jöhet a baba !próbálkoztunk már én is bevetettem az ovu tesztet ,hőmérőztem (amit 10 hónapig csináltam is) közbe csak mondtam a páromnak el kellene mennie a dokihoz megnézni a sperma képét!de hát ő egyedül nem megy meg jöttek a kifogások közbe én dolgoztam és nem tudtam őt kísérgetni amikor már nem dolgoztam mondtam neki na irány a doki nem érdekel,hogy mit mondasz!!a sperma képe katasztrófa !sokkot kaptunk! előzőleg volt egy komoly betegsége ami utólagosan kiderítette azért ilyen a sperma képe! na akkor át lettünk irányítva szegedre az andrológiára! itt ilyen olyan vizsgálatok voltak még herebiopszia is! de ez se hozott eredményt! ez idén júniusba volt (biopszia!)de decemberbe mondta az urológus doki ne nagyon reménykedjünk hát én már kezdtem felkészíteni magam decembertől júliusig ,hogy nem lehet közös babánk! szeptemberbe meg volt az első inszem ami sikertelen volt! na de a poén az,hogy az egyik ismerősöm hallottam ,hogy babával próbálkozunk! elkezdi nekem mondani ,hogy ha rágörcsölök nem fogok terhes lenni! háááá t egy kicsit fölhúztam magam de próbáltam szépen elmondani neki,hogy mi is a helyzet! ja és mondtam neki ,hogy 2 év alatt már rég túl vagyok a rágörcsölés témán! mindenki ezzel jött! ááááá ha rágörcsölsz nem fog összejönni! húú nagyon fel tudnak ezzel húzni! én is attól fogadok el tanácsot aki abba a cipőbe van mint mi! szerintem nem az számít ,hogy ki mennyit gondol ,filózik rajta! jó lehet van lelki oldala is de ez nem mindig igaz! lelkileg engem ez az egész jobban megvisel mit bár mi! 2 éve várom a csodát! tehát van egy kis tapasztalatom! iszemes!

2013. okt. 4. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!