Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan aki nagyon rágörcsö...

Volt olyan aki nagyon rágörcsölt a baba projektre és mégis összejött?

Figyelt kérdés
Én az a baj, hogy már nagyon rágörcsöltem. És folyton azzal jön mindenki, hogy emiatt nem fog összejönni, lazítsak, ne agyaljak rajta ennyit, majd jön. Tudom, hogy igazuk van, de mégsem tudom elengedni, mert nagyon akarom és állandóan ezen pörgök. De így tényleg nem jöhet össze?

2013. szept. 20. 17:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos ennél az értéknél nem minden orvos ír fel gyógyszert,én sem szedek,hanem egy pajzskomplex nevű tablettát ajánlott,gyógynövényboltban kaptam.Ha gondolod annak utánanézhetsz,ártani nem árt.Kezdetnek lehet ez is elég.Kiderül.Ha nem akkor gyógyszer.
2013. szept. 20. 22:37
 12/24 A kérdező kommentje:
Megírod,hogy mi a készítmény neve? Nagyon köszönöm!Hàtha jó lenne. Valóban ilyen kis eltérésnél nem szívesen írnak gyógyszert,és én sem szívesen szednék. De ez jó lehet. És Neked hasznàlt?
2013. szept. 20. 23:24
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem ennyire egyértelmű, hogy azok szajkózzák a "ne görcsölj rá" dolgot, akiknek egyből összejött. Egy barátnőméknek pont egy év után jött össze, és nem görcsölt, nem tesztezett egyszer sem az egy év alatt, megvárta, hogy megjön-e, megjött, jó, sebaj, majd legközelebb. Van viszont egy másik barátnőm, aki az első hónaptól, ahogy elkezdtek próbálkozni, teljesen megőrült - nekik nem jött még össze. Minden itt felsorolt "tünetet" produkált egyből, lőtte a teszteket, ha kell, ha nem. Sajnos szerintem ez emberfüggő.
2013. szept. 21. 09:03
 14/24 anonim ***** válasza:

Én a többedik babámra voltam "rágörcsölve",és pont azért mert nem jött elsőre össze mint a tesók!

Akkor elmentem kivizsgálásra,persze minden oké volt.A tsh-m nekem is 2.2 volt,és dokim szerint tökéletes.(az endokrinológus szerint is)

Igaza is volt,mert összejött a babám a 12. hónapban.

De nem tudtam nem erre gondolni,hiszen vágytam rá.A testem reakciójából pedig mindig tudtam mi van.(középidős hasfájás epetéréskor,cicifeszülés menzi előtt stb).Szóval szerintem,ha az ember babát szeretne nehéz ezekre nem odafigyelni...

Abban a hónapban mikor sikerült semmit se csináltam másként mint a többiben.

sok sikert!

2013. szept. 23. 11:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Az a neve,hogy pajzskomplex,és drogériákban is kapsz ilyet.
2013. szept. 23. 12:02
 16/24 A kérdező kommentje:
De jó 14-es!!! Nagyon lelket öntöttél most belém. :) Bízom benne, hogy én is közel vagyok már hozzá. Valamiért úgy érzem, hogy nem kell már sokat várnom. Köszi!! ;)
2013. szept. 23. 19:34
 17/24 A kérdező kommentje:
Lehet kipróbálom ezt a pajzsmirigyes dolgot. Ártani csak nem árt...
2013. szept. 23. 19:35
 18/24 A kérdező kommentje:

Ajánlom mindenkinek az alábbi cikket. Érdemes elolvasni, mert pont ezekről ír benne ördög Nóri.

[link]

2013. szept. 24. 20:23
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én sztorim : 5 évig nem védekeztunk,de nem voltunk rágörcsölve.Tavalyi év nagyon durva volt mert már nagyon akartam a kisbabát.Újévi fogadalmunk az volt hogy elkezdjük kivizsgáltatni magunkat.Nálam semmit nem találtak viszont a párom sperma számai nagyon durvak voltak.Az orvos azt mondta hogy kizárt hogy természetes úton teherbe essek.Persze párom a padlón volt.Szeptemberre kaptunk idopontot a meddőségibe.Erre augusztusba nem jött meg a havim.Teszteltem egy gyönyörű pozitívat.Az orvosnak leszakadt az álla.Neadjátok fel,reménykedni kell.Ja és nekem is sokat mondták hogy biztos rávagytok gorcsolve a témára,mikor meg mondtam hogy nem akkor meg azzal jöttek hogy mert biztos nem akarjátok tiszta szívből.Mert ha annyira akarnátok akkor mindent kiprobalnatok.Akkor hol az igazság?28nő
2013. szept. 26. 07:23
 20/24 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ezeket a sztorikat olvasni. Erőt adnak. Köszönöm! Még szívesen olvasnék hasonlókat. Meg alapból az is érdekel, hogy ki hogy vélekedik a témáról.
2013. okt. 3. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!