Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez spontán peteérés?

Lehet ez spontán peteérés?

Figyelt kérdés
Tegnap volt menzeszem utolsó napja.este együtt voltunk férjemmel,és azóta enyhén görcsöl a hasam,és néha szúró érzést érzek.lehet spontán peteéréstől ez?
2013. szept. 20. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet bizony. :)
2013. szept. 20. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.És az igaz hogy a spontán peteéréskor könnyebb teherbe esni?
2013. szept. 20. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen,igaz.Vagyis nekem sikerült a mensim utolsó napján voltunk együtt,akkor volt az orgazmustól egy spontán peteérésem.Ma már 8 hónapos a lányunk. :D

1-es voltam

2013. szept. 20. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:
és honnan tudtad hogy abból sikerült?akkor az is igaz lehet hogy olyankor inkább lány sikerül?
2013. szept. 20. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:
és utána éreztél valamit?
2013. szept. 20. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert a párom,akkor külföldön dolgozott.Csak hazajött pár napra,akkor voltunk csak együtt,mert nem szokásom mensi alatt szeretkezni,de nem bírtuk volna,hogy úgy menjen vissza,hogy nem voltunk együtt.Így a mensim utolsó napján voltunk együtt.Ő másnap utazott vissza külföldre.

Annyit éreztem csak hogy görcsölök,meg szúrkál a petefészkem,de betudtam az utolsó mensi napnak.

De kiderült,nem attól volt.Hanem spontán peteérésem lett.

Nekünk kislány lett,nem tudom hogy befolyásolta e ez,vagy sem.

Ti is szeretnétek babát?

2013. szept. 20. 18:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen kishugit tervezünk,van egy 4 éves fiam.ő elsőre összejött.most 3. próbálkozós hónapnál vagyunk.de eddig ilyen nem volt menzesz után.mi se szoktunk ilyenkor együtt lenni,most valahogy így alakult.és ha ebből sikerült akkor a rendes peteérés már nem is lesz?ja,és gratulálok nektek!
2013. szept. 20. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!