Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezen van valami szerintetek?...

Ezen van valami szerintetek? Vagy csak engem csap be az x-epil teszt?

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 19. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
ezek full negatívak.
2013. szept. 19. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:

A felsőn van valamilyen elszíneződés, de hogy jó helyen van-e és kellően vastag-e a csík, azt meg nem mondom. Lehet, hogy nem is csík, hanem száradási "folt".

A ciklusod hányadik napján vagy? Mikorra nem várod?

2013. szept. 19. 17:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Mintha lenne ott valami, de lehet csak száradási csík. Mikorra nem várod? Próbálj 2 nap múlva újra tesztelni talán addigra erősebb lesz :-)
2013. szept. 19. 17:29
 4/13 A kérdező kommentje:
2 nap múlva nem várom csak furán éreztem magam azért csináltam őket. 2 perc alatt kijött úgy hogy száradási csík nem lehet csak nem tudjuk eldönteni a párommal hogy most mi van :)
2013. szept. 19. 17:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a felső esélyes! :) Tesztelj holnap vagy szombat reggel! DRukkolok!!!
2013. szept. 19. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Akárhogy nézem, én nem látok rajta semmit. Szerintem is nega.
2013. szept. 19. 17:43
 7/13 anonim ***** válasza:

A felsőn én is látok valamit.

Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnétek, de mindenképpen mutasd meg majd az új tesztet.

Szorítok!

2013. szept. 19. 17:52
 8/13 anonim ***** válasza:
én látom halványan mindkettőt és van színe is.. élőben biztos jobban látszik. 2 nap múlva már jobban fog látszani :)
2013. szept. 19. 17:59
 9/13 anonim ***** válasza:
az x epil egy szar nekem mindegyiken ott van a csík baba meg nincs....
2013. szept. 19. 19:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok kb. a 8-9.dpon teszteltem...teljesen felesleges volt...:-))

Nyílván túl korai volt.

Javasolnám neked is, hogy várd meg a nem várt menzeszed, hogy megjön e vagy sem. Ha az nap nem jött meg várj 1-2 napot s akkor tesztelj.

Én 6 nap késés után teszteltem mesés pozitívat!! Persze azért ennyi idő után, mert rendszertelen volt a ciklusom...

39hkm

Kívánom, hogy sikerüljön!!!

2013. szept. 19. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!