Holnap nem kéne megjönnie és ma a mediLab Teszt pozitív lett. Hihetek neki? Nem csap be? A hasam szurkál, feszít, nincs folyásom (pedig szokott) a melleim fájnak és a hőm ma egy tizedet feljebb ment 37.2-re.
Figyelt kérdés
4 napja volt 2 csepp rózsaszín pötty a bugyin, azóta sincs semmi!2009. jan. 31. 07:44
1/11 A kérdező kommentje:
Csak egy kicsit halványabb mint a másik, nem az a nagyon halvány! Szép vastag kék, egy árnyalattal világosabb a C csíknál.
2009. jan. 31. 08:19
2/11 anonim válasza:
Nem használtam még ezt a tesztet, de ha pozitív, szerintem hihetsz neki, végülis nem teszteltél annyival korábban. Azért javaslom, hogy 2-3 napo múlva csinálj még egy tesztet! Gratulálok!
3/11 anonim válasza:
Ha ilyen vastag kék csíkod lett, akkor nem fog megjönni. A tesztek a nagyon halvány csíkokkal szoktak néha becsapósak lenni. Elvileg megtörténhet, hogy a pozitív teszt ellenére megjön, de akkor felszívódik a baba, mert nem volt egészséges. De ilyenre ne is gondolj, gratulálok!
4/11 anonim válasza:
nekem is azzal volt pozitív, már 2 nappal menszesz előtt lehet vele tesztelni (rá is van írva), laboratóriumokban használják a Kórházakban, jó teszt. Aki terhes annak kimutatja és nyugi nem csap be!
Engem sem csapott be és van egy 8 és fél hós kisfiunk :)
Gratulálok!
5/11 A kérdező kommentje:
Csináltam egy Clearbluet és egy Corax-t is, POZITÍV!! :D
2009. jan. 31. 11:52
6/11 anonim válasza:
Gratula!!!De most már végképp ne költs tesztekre! :)
Babás vagy!!!
Üdv,
8 hetes kismama
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek!!!! :) El sem hiszem!!! Olyan boldog vagyok, mert pcos vagyok és most állapotos?!?! :D:D:D:D
2009. jan. 31. 12:00
9/11 anonim válasza:
Nekem egyszer a nőgyógyászom azt mondta, hogy ha a teszt azt mutatja, hogy terhes vagyok, akkor terhes vagyok. :-)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm-köszönöm! :):):)
2009. jan. 31. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!