Miért van ennyi "terhes vagyok-e" kérdés?
Figyelt kérdés
Akik úgy kérdeznek, hogy kimaradt vagy késik a menstruációm az mondjuk oké, bár venni egy tesztet értelmesebb lenne, mint idegeneket kérdezni, de láttam olyat is, hogy tegnap szexeltem a barátommal, terhes vagyok? Ez csak feltűnősködés? Mert ha annyira félnek, hogy 2 óra elteltével már kérdeznek, akkor miért nem védekeznek inkább?2013. szept. 19. 16:03
1/6 anonim válasza:
bármibe lefogadom, hogy azok a kérdések 95%-a kamu, unatkozásból feltett kérdés..
2/6 anonim válasza:
Mert sok a tini akinek sexelni van agya csak a vedekezeshez buta vagy fél óvszert venni! Biztos van kamu kérdés is, meg sajnos olyan is aki nem tud pl az édesanyjahoz fordulni ilyen kérdéssel vagy fogamzásgátló eszközért mert "Tabu"!
3/6 anonim válasza:
Hát ezek is gázosak, de megmondom őszintén, hogy a sok váladékos, nyákdugós, barnázós, pecsétes kérdésektől jobban agybajt kapok, hányinger. Meg a tippelősök még jók. Meg akik kajáltatni akarják a három hónapos gyereket, és megsértődnek, meg lepontoznak, mer bunkó vagyok, és tápszert írok nekik. :-)
4/6 anonim válasza:
Unatkoznak, de biztos van olyan is aki nem lett kellőképpen felvilágosítva. A teszteket szívesen nézem és tippelek, csak bármit írok, lepontoznak! Abban annyi rációt látok, hogy amikor az enyém pozitív lett, én sem akartam elhinni, a férjemhez rohantam hogy látja-e a 2. csíkot. Akinél éppen nincs otthon senki, az gyorsan felrakja ide. A negatívba átrakosgatás, nagyítóval odaképzelés engem is idegesít. Ha pozitív, akkor az látszik is. A "csókolózástól lehetek-e terhes" kategória pedig csak poén.
5/6 anonim válasza:
azért mert önálló gondolatuk ugyan nincs de baszni azt igen azt tudnak azért,plusz a megfelelő szülői viszony amiért inkább ide ír és nem a saját jó édes anyját kérdezi meg de a tahó barom fiúk sem jobbak akik belerakják bárhová észnélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!