Forgács Intézet vagy budapesti Kaáli?
Ha tudtok segítsetek!! Idáig a BMC-be jártunk, kiderült, hogy csak a lombikkezelés jöhet szóba férjem rossz eredményei miatt. El is kezdtünk egy stimulációt, amit abba kellett hagyni, mert nem reagáltam rá. Hozzáteszem csak egy petefészkem van, natúr ciklusban 5-6 töszőt termel. Egy csomó pénzt kidobtunk így, a végén még pluszba egy Gonal F900-t ki kellett váltani. Az orvosom a stimu alatt mindig 3-4 db tüszőről beszélt, és a 3. UH-n közölte velem, hogy talán hagyjuk ezt abba, mert üres a petefészkem. Ez nekem valahogy nagyon zavaros és sose kapok választ a kérdéseimre.
Intézetváltáson gondolkozom, csak nem tudom, hogy melyik irányba menjek. Mindkét intézetről hallottam már jót és rosszat is, de nem is ez érdekel, mert ha tudnak nekem pocaklakót "csinálni" akkor az jó lesz.
Elsősorban az árakra vagyok kíváncsi, hogy az első konzultáció után hogy mit kell fizetni. Ha jól tudom, akkor maga a lombikkezelés (punkció-transzfer) ingyenes. De a vérvételek és az UH-k? Vagy esetlegesen még egy spermavizsgálat? Sajnos nem nagyon vagyunk eleresztve pénzzel, de a BMC-ben most nagyon-nagyot csalódtam, és nem szívesen mennék oda vissza.
Segítsetek!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!