Hogy vegyem rá a babára?
Hát tanácsot adni sajnos nem tudok.
Mi 3 éve vagyunk együtt, én 22 vagyok, párom 28. Igazából nem is az a gond, hogy öreg vagyok, hanem félek, hogy mi van ha nekünk is csak évek múlva fog sikerülni és akkor már bőven benne leszek a 30-ban:(
Ha az anyagi helyzetetek is engedi jobb lenne elkezdeni "dolgozni" a babán.
De tippet nem tudok adni, sajnálom:(
Lehet,hogy megvárja az esküvőtöket és csak a házasságban szeretné a picit.
Minden esetre tiszteletben kell tartani az hozzászólását is.
Kívánom,hogy mielőbb jussatok közös nevezőre!
én 22 voltam,párom 26,mikor megszületett az első babánk.Pedig még csak építkeztünk,és kevésbé volt jó az anyagi helyzetünk,mint nektek.
Most én 26 leszek,párom 30,5,mire megszületik a második babánk.Van lakásunk,autónk,és viszonylag jól élünk,bár hitelt törlesztünk,ami adhat némi okot az elbizonytalanodásra.De már nincs visszaút!!!
Egyik gyereknél sem kellett győzködnöm,nem is tettem volna.Ha nem egyezett volna a véleményünk,valószínűleg elválnak útjaink.
Szerintem nálatok nem a korával van gond,és nem is az anyagiakkal.Üljetek le,és konkrétan kérdezz rá,mitől fél?
Ne hagyd hogy elterelje a témát,és ne félj attól,hogy szakít.
Inkább most derüljön ki,ha különböztök,mint esküvő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!