Lehetséges a teherbeesés ha 1 évben 1-2x menstruálok PCOS miatt?
Szia! Itt az én sztorim!
Csak sejtettem hogy PCOS vagyok, mert néztem egy doku filmet ahol a csajnak ugyanolyan tünetei voltak mint én nekem. Szedte az antibébit fogyott szörzet eltünt, rendesen menstruált, nem szedte meg felborult minden... hizott szőrösödött és nem menstruált. 1 év mulva elkerültem egy elég jó nődokihoz, mondtam neki ezt láttam, és szeretném ha megnézne mert ugyanezek a tüneteim... Megvizsgált mondta az vagyok, adott egy gyógyszert, amit szednem kell antibébit, és ha gyereken gondolkozok menjek vissza mert nem kis idő kell mig megfogan, ugyanis meddőséggel is jár, lévén hogy nincs peteérés...
Ez volt 2009 novemberébe. Decemberbe össze-vissza szedtem a gyógyszert félidőbe megjött, igy december 31. én leraktam lévén ugysem eshetek teherbe majd ha ujra megjön elkezdem szedni. Január 10-én megfogant a fiam:)) Nagyon nagy szerencsénk volt...
Szülés után 2 és fél évig szexeltünk védekezés nélkül (nem próbálkoztunk, csak egyszerűen nem védekeztünk) mig egyszer teherbe estem. Nagyon váratlanul ért, igazából nem tudom miért, de nem számitottunk rá...!
De sajnos elment a baba...!:( Most ujra próbáljuk, lehet megint 2,5 évet kell rá várnom, amit nem szivesen teszek:( Dehát ez van! Bizom benne összejön.
Kitartás, nekem kezelés nélkül összejött!!
Első vagyok!
Évente volt 2-3 menszeszem. Csak fogamzásgatlót irt. Én akkor azt hittem ez egy olyan betegség ami nőgyógyászati... Hát aztán mikor megszületett a babám, akkor derült ki hogy ezzel endokrinológiára kellene járnom. De nem tudom hogy hol találok egy jó orvost akinek nem kell kifizetni 100 ezreket hogy rendbe hozzon...
Első vagyok megint...
Amikor még nem tudtam hogy terhes vagyok, olyan görcseim voltak hogy fetrengtem a földön. Kettesével szedtem a cataflamot... Állítom a szülési fájásokkal vetekedtek azok a görcsök. Szerintem nagyon nehezen tapadt meg, és azért fájt ennyire. Ő nekünk egy nagy csoda:)
Hát novemberbe és decemberbe szedtem. Utána abbahagytam és egyből januárba már megfogant a gyerek. 7 hetes voltam mikor teszteltem.
Elötte volt egy jó fél év, háromnegyed év mikor semmit nem szedtem, de akkor nem is estem teherbe...
(remélem tőlem kérdezted:DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!