Pcos-ok! Csinálja valaki az AVIVA tornát köztetek teherbeesés céljából?
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Én csinálom,és bár lehet furán hangzik,de minden torna után kb. egy 12 órán belül olyan krémes váladék távozik,nem kis mennyiségben! Szerintem a ciszták durrannak el!
Köszi,hogy válaszoltál! te is tapasztaltál olyat,mint amilyet kiírtam? Folyást? Köszi a választ előre is!:-)
Én is a babáért tornázok,épp most hagytam abba,rendesen jól esik ez a bizsergés!
PCOs vagyok. Én is próbáltam az Avivát, de nem hittem benne eléggé, hogy működjön is.
Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, ami összefüggésben lehet a cisztákkal (mert megakadályozhatja a peteérést). Meg még kezelni kellett egyéb dolgaimat is.
Endokrinológusnál jártál már?
13 hetes km
Szia utolsó!
velem semmit nem csináltak,a dokim szerint a terheléses cukrom normál tartományban van,ezért nem írt rá gyógyszert!Sport,és diéta!Én ezért is csinálom az AVIVA tornát,mivel kell a rendszeres testmozgás,ez pedig célzottan veszi kezelésbe a lenti szerveket!Na meg nem utolsó sorban nagyon jó!Próbáld ki te is!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!