Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pcos-ok! Csinálja valaki az...

Pcos-ok! Csinálja valaki az AVIVA tornát köztetek teherbeesés céljából?

Figyelt kérdés

Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Én csinálom,és bár lehet furán hangzik,de minden torna után kb. egy 12 órán belül olyan krémes váladék távozik,nem kis mennyiségben! Szerintem a ciszták durrannak el!

2013. febr. 14. 17:10
1 2
 1/11 frászkarikaborsó ***** válasza:
én csináltam, abban a hónapban estem teherbe, de még nem próbálkoztunk olyan régóta, lehet hogy amúgy is összejött volna... azért fogom legközelebb is csinálni ha babát akarok, ártani egész biztos nem árt.
2013. febr. 14. 18:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy válaszoltál! te is tapasztaltál olyat,mint amilyet kiírtam? Folyást? Köszi a választ előre is!:-)

Én is a babáért tornázok,épp most hagytam abba,rendesen jól esik ez a bizsergés!

2013. febr. 14. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Hogyan kell csinálni az aviva tornát? Nem találok sehol sem leírást, pedig én is kipróbálnám.
2013. febr. 15. 13:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Írj privit,neveddel e-mail címeddel,és elküldöm!
2013. febr. 15. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
köszi, elküldtem :)
2013. febr. 16. 11:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Átment!:-)
2013. febr. 16. 16:30
 7/11 frászkarikaborsó ***** válasza:
nem emlékszem folyásra, de ez nem azt jelenti hogy nem is volt. Lehet hogy volt, nem tudom...
2013. febr. 16. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:

PCOs vagyok. Én is próbáltam az Avivát, de nem hittem benne eléggé, hogy működjön is.

Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, ami összefüggésben lehet a cisztákkal (mert megakadályozhatja a peteérést). Meg még kezelni kellett egyéb dolgaimat is.

Endokrinológusnál jártál már?

13 hetes km

2013. febr. 16. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is IR-em van. Gyógyszeren kívül mit csináltak még Veled, h legyen peteérésed?
2013. febr. 18. 08:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

velem semmit nem csináltak,a dokim szerint a terheléses cukrom normál tartományban van,ezért nem írt rá gyógyszert!Sport,és diéta!Én ezért is csinálom az AVIVA tornát,mivel kell a rendszeres testmozgás,ez pedig célzottan veszi kezelésbe a lenti szerveket!Na meg nem utolsó sorban nagyon jó!Próbáld ki te is!:-)

2013. febr. 18. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!