Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
átlagba 26 napos a ciklusom. Ma vagyok a 23. napon,és iszonyúan fájnak a cicik. Máskor is érzékenyek,de fele ennyire sem. Ez ma délután tűnt fel,ez a fájás,és vettem két tesztet,egy clearblue-t,és egy medilab-ot. Megcsináltam az elsőt,és nem tudom eldönteni,mert ha nagyon nézem,akkor látok rajta vmit. Most nézegettem utána itt,hogy a medilabot nem szeretik. Mikor csináljam meg szerintetek? Csütörtök,vagy péntek reggel? Legkésőbb pénteken meg kellene csinálnom,mert este szülinapra megyünk,ahol nem lehet nem inni :),de ha tudnám,hogy baba van,akkor nem innék.
2013. szept. 17. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
legalább 2 napot mindig érdemes várni a tesztek között. szóval szerintem leghamarabb csütörtök reggel tesztelj.
2013. szept. 17. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem első teszt rettentő halványan, közel 3 óra elteltével jelezte, a második teszt már 10 perc után, de szintén nagyon halvány, pár nap után a harmadik teszt már erősen kimutatta.

csütörtök reggel nyugodtan csinálhatsz!

2013. szept. 18. 13:50
 3/3 A kérdező kommentje:
tegnap reggel elmentem venni a digitális tesztet,gondoltam ma reggel megcsinálom. Erre a teszt megvétele után,ahogy beértem a munkahelyre megjött...:(
2013. szept. 20. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!