Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki érzi úgy, hogy ez lesz az...

Ki érzi úgy, hogy ez lesz az a hónap?

Figyelt kérdés
Minden hónap egy új esély és új remény. De ki az, aki úgy érzi, hogy most ez a hónap lesz az a hónap, amikor összejön vagy összejött a baba? Lehet egy belső megérzés, vagy konkrét tünet, ami alapján úgy gondoljátok, hogy végre Nektek is sikerült. Ki mikorra nem várja, mit érez és mióta várjátok a csodát?

2013. szept. 17. 20:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én okt. 1-re nem várom. 2. baba, drukkoljatok :)
2013. szept. 19. 13:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Megy a drukk mindenkinek!! Nekem 2 napig nagyon érzékenyek volt a cicijeim, főleg ha rajtuk próbáltam feküdni..ma meg olyan majdnem meg jön érzés, feszül a méhem :( :( Nem tudom ez menzis dolog, vagy beágyazódás lehet.. :( kicsit elszomorodtam, pedig még 1 hetem van enmvártig.. Szilvi
2013. szept. 19. 14:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy én tettem fel ezt a kérdést, mert nagyon hittem benne, hogy ez lesz az a hónap, de sajnos nem lett az. Vasárnapra nem vártam és ma megjött. Minden hónapban csalódok, de ez volt most a legrosszabb, mert ez a hónap olyan más volt.Saját magam szívattam meg. Most nagyon elkenődtem és összetörtem, de majd csak túl leszek rajta. Már egyre kevésbé hiszek ebben az egészben.

De nagyon szeretném, ha Nektek sikerülne és sok pozitív teszt születne, sok pozitív történettel, mert talán az belém is lelket öntene!!! Szóval hajrá-hajrá!!! Ez nem az én hónap, hanem a tiétek lányok!!! ;)

2013. szept. 19. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!! Sajnálom ! :( :( :( De ismerem ezt az érzést :( nekünk ez a 4. próbálkozós hónapunk..előtte volt egy méhen kívüli terhességem :( Próbálom összeszedni magam azóta is :) Egyenlőre nem sok sikerrel..de reményekkel !Szilvi
2013. szept. 19. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok :)

Ez tényleg a mi hónapunk! Nemrég teszteltem pozitívat, ma van a nemvárt napja...nagyon nagyon jó érzés! Kívánom, hogy nektek is minél hamarabb sikerüljön a babóca! :)

2013. szept. 23. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
2-es vagyok.Sajnos nekem sem ez lett az a hónap.Ráadásul majdnem egy héttel előbb jött meg a menzeszem mint vártam,és ha az első nap nem lett volna olyan erős akkor gyanakodnék,mert péntek reggel megjött és szombat este óta alig van valami.
2013. szept. 23. 13:43
 17/18 A kérdező kommentje:

Gratulálok 6os! :)

Hát úgy tapasztalom ez a hónap mindenkinek arról szólt, hogy még hamarabb megjött, mint ahogy "vártuk" volna. Nekem is ugyanígy volt. Másfél napig volt meg csak, azóta csak maszatolok, de semmi. Már én is megijedtem, hogy mi ez. Rá is akarok kérdezni a dokinál, hogy ez normális e. 4nappal hamarabb megjött és alig volt valami...

2013. szept. 23. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
nekem 3 nap van még, de sajnos érzem a majdnem megjön érzést :(
2013. szept. 23. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!