Ki érzi úgy, hogy ez lesz az a hónap?
Igaz, hogy én tettem fel ezt a kérdést, mert nagyon hittem benne, hogy ez lesz az a hónap, de sajnos nem lett az. Vasárnapra nem vártam és ma megjött. Minden hónapban csalódok, de ez volt most a legrosszabb, mert ez a hónap olyan más volt.Saját magam szívattam meg. Most nagyon elkenődtem és összetörtem, de majd csak túl leszek rajta. Már egyre kevésbé hiszek ebben az egészben.
De nagyon szeretném, ha Nektek sikerülne és sok pozitív teszt születne, sok pozitív történettel, mert talán az belém is lelket öntene!!! Szóval hajrá-hajrá!!! Ez nem az én hónap, hanem a tiétek lányok!!! ;)
6-os válaszoló vagyok :)
Ez tényleg a mi hónapunk! Nemrég teszteltem pozitívat, ma van a nemvárt napja...nagyon nagyon jó érzés! Kívánom, hogy nektek is minél hamarabb sikerüljön a babóca! :)
Gratulálok 6os! :)
Hát úgy tapasztalom ez a hónap mindenkinek arról szólt, hogy még hamarabb megjött, mint ahogy "vártuk" volna. Nekem is ugyanígy volt. Másfél napig volt meg csak, azóta csak maszatolok, de semmi. Már én is megijedtem, hogy mi ez. Rá is akarok kérdezni a dokinál, hogy ez normális e. 4nappal hamarabb megjött és alig volt valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!