Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki érzi úgy, hogy ez lesz az...

Ki érzi úgy, hogy ez lesz az a hónap?

Figyelt kérdés
Minden hónap egy új esély és új remény. De ki az, aki úgy érzi, hogy most ez a hónap lesz az a hónap, amikor összejön vagy összejött a baba? Lehet egy belső megérzés, vagy konkrét tünet, ami alapján úgy gondoljátok, hogy végre Nektek is sikerült. Ki mikorra nem várja, mit érez és mióta várjátok a csodát?

2013. szept. 17. 20:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
szia én október 3 körül nem várom és csak nagyon remélem, hogy ez lesz az a hónap mert már nem szeretnék tovább várni
2013. szept. 17. 20:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért én is úgy érzem,hogy most sikerülhet.25.-e körül nem várom.
2013. szept. 17. 21:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
én is! :D :D 26.ára nem várom!szilvi
2013. szept. 17. 22:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mi két éve próbálkozunk volt egy vetélésem és azóta nem jön. Most viszont valahogy úgy érzem ez lesz az a hónap. Valami belső nyugalom tört rám és nagyon jó ezt érezni. Most itthon is sok változás lesz az életünkben pozitív irányba és mivel nem annyira foglalkozom most a baba témával ezért gondolom, hogy nem sokat kell már várni a picikénkre.Legalábbis ezt érzem. Nagyon drukkolok mindenkinek. És majd megírom, ha kiderült sikerült-e.

2013. szept. 18. 09:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó hogy ezt kérdezted,én úgy érzem hogy ez lesz az a hónap amikor sikerül,nem tudom miért hiszen régóta próbálkozunk de egyszerűen csak ezt érzem...megírom majd hogy jók voltak-e a megérzéseim :)Nekem még nem volt ovum,úgyhogy még visszavan legalább 2 hét.És 3 éve és 9 hónapja várjuk a csodát.
2013. szept. 18. 19:02
 6/18 anonim ***** válasza:
Én is próbálok hinni benne, hogy most összejön szeptemberben. 23-án kellene megjönnie, azaz jövő hétfőn. Annyira jó volt ez a hónap, hogy ez lenne már csak a hab a tortán. Mi nemrégóta próbálkozunk amúgy, ez a második hónap csupán. Nem török, össze természetesen, ha nem sikerül, van dolog bőven, 14 hónapos kisfiam tesz róla :D Szurkolok mindenkinek lányok! Aztán írjatok, ha van valami hír :)
2013. szept. 18. 21:41
 7/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is úgy érzem hogy ez lesz a mi hónapunk :) 5 éve várunk rá. Szept 26-ra nem várom. Nem is fog megjönni. Tünetek: éles hasszurka, szinte bele nyilal, és nagyon érzékeny mellek, lehet bebeszélem, lehet nem. 3-szor voltam terhes, sajnos nem végződtek jól. Úgyhogy tudom mi a tünet és mi az amikor beképzelem.

ILyen a görbém

[link]

:)

Vica

2013. szept. 19. 09:05
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia Vica! Széép a görbéd, csak így tovább!!

NEkem is alakúl..reménykedem :)

[link]

szilvi

2013. szept. 19. 10:20
 9/18 anonim ***** válasza:
Szilvi, a tiéd is nagyon szép :D
2013. szept. 19. 11:42
 10/18 anonim ***** válasza:
Hasonló nagyom! én is 26.ára nem várom
2013. szept. 19. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!