Babára vágyók, hallottatok a C-vitamin jótékony hatásáról? Többi lent.
Nekünk 2 év próbálkozás után jött össze. Akkor, amikor elkezdtük szedni a C-vitamint (rá bő egy hónapra). Sajnos nem maradt meg a baba. Most fél éve újra próbálkozunk. Szeptember végén újra kezdtük a C-vitamin kúrát (influenza elkerülése érdekében), és láss csodát, úgy tűnik, megint sikerült.
Hogy miért?
Férfiaknál a nemzőképtelenséget javíthatja vagy megszüntetheti, mert az egészséges herében a hímivarsejtek kialakulásához illetve szabad kiáramlásához nagymennyiségű C-vitaminra van szükség, mely egészséges esetben megtalálható, azonban a C-vitamin hiánya a hímivarsejtek összetömörülését, összetapadását okozhatja.
Kedves kérdező!!!
Köszi az indfókat!!! Egész felcsillant a szemem. Hátha nekünk is ez segit majd. Egy hónapja a férjem is multivitamint szed, bár nem konkrétan a C vitamin miatt vettem meg, de gondolom igy is elérhatő a pozitiv hatás...
Neked ki javasolta???
24/N
Mi mindketten szedünk C-vitamint és eddig egyik baba sem maradt meg és nem is estem teherbe egy ideje. :(
De Nektek gratulálok, de hidd el, hogy nem csak a C-vitaminon múlik a dolog.
"véletlenül jöttünk rá"
Tehát, lehet, hogy teljesen véletlen az egybeesés és semmi köze a terhességednek a C vitaminhoz.
Nem köteketni akarok, csak azt hittem, több bizonyitékkal tudod majd igazolni a vitamin hatékonyságát... Kicsit csalódtam...
De hátha mégis segit...
Először is ha figyelmesen átolvasnátok a kérdésnél a kommentemet, akkor láthatnátok, hogy mindkét esetben ősszel kezdtük el szedni a C-vitamint, és mindkét esetben 1-2 hónappal a vitaminszedés után estem teherbe. Semmilyen más vitamint nem szedtünk. De mivel pl. a múltkori előtt 2 évig semmi, bármit próbáltunk is ki, és akkor meg összejött, csak erre tudtunk gondolni. És most fél év után (mostmár hőmérőzés - nem vált be, nyák, ovuteszt, ilyen-olyan pózok - és egyik se jött be), elkezdtünk megfázás elkerülése végett újra C-vitamint enni, megint sikerült.
Igaz, ezt már párszor leírtam, de ennél többet nem tudok. Akinek ezzel nem segítettem, az nem értem, minek olvassa el egyáltalán a kérdést.
Itt van,amiből gondolom idézett a kérdező!
Én is rákerestem,mert az utolsó bekezdés túl szakszerű volt ahhoz,hogy arra is véletlenül jöjjön rá!
Én köszönöm,hogy leírtad a tapasztalatod,rád fogok hivatkozni,amikor a férjem kiakad az újabb bogyótól,amit szednie kell:-)
Sok boldogságot!
A 20:32-es vok.
Kedves kérdező!
Nem akartalak megbántani és elnézést, ha sértően fogalmaztam, csak már nagyon szeretném, ha sikerülne.
Gratulálok a babásodásodhoz és még egyszer bocsánat!!!
Remélem, hogy mihamarabb sikerül majd nekünk is és mindenképp tovább szedjük a multivitamint.
25-re nem várjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!