10-11-én meg volt az inszemáció! Most nagy dilemma előtt állok! A beavatkozás után csináltatok itthon valamit? Főzés, pakolászás? Vagy csak pihentetek?
Szia! Sajnálom! :-(
Nekem 18.-án volt az első inszemem, én is kérdeztem hogy visszajöjjek uh-ra, vagy vérvétel, de azt mondta, otthon teszteljek!
Én tovább húzom, a 18. nap előtt nem tesztelek, az tuti! És akkor is csak digitálissal....
Addig használom az Utrót!
Én 4 napot pihentem itthon, és most igyekszem kímélni magam, sokat fekszem meló után ha hazajöttem.
De pl. most szombaton is egész nap dolgoznom kell; nem tudom magam kihúzni alóla sajnos!
Nem hajolok, nem emelek, szedem a magnéziumot. Megteszem amit csak bírok............ Azért amíg nem jön meg, reménykedj! Amikor abbahagytad az Utrót, másnap vagy egy nappal később még tesztelj egyet! Nekem 2-3 nappal utána szokott megjönni Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia! Nekem 2-3 nappal az Utró abbahagyása után szokott megjönni, de van akinek 4 napot is eltolja. Hétfőn tesztelj még egyet ha nem jön meg!!!!!!!!!!!!!!!
HA az is negatív, akkor a jövő héten meg kell jönnie. HA nem, a következő héten hívd fel a dokid (előbb ne, mert úgy is azt mondja, akár egy hét késés is belefér. Én hallottam már olyat (talán itt olvastam) hogy több teszt is negatív volt, mégis ott volt a baba!
sziasztok!
október 12-én (szombaton)és 14-én (hétfőn)volt az inszem!
holnap kellene tesztelni de minden ugyan úgy van mint múlt ciklusba! 3 nappal tesztelés előtt elkezdett fájni a mellem!de ma már nem fáj!ugye ez már a sikertelenséget jelzi?most nincs még barnázás!ma vagyok a ciklus 27 napján!most is a ciklus 14 napján lett csinálva a beavatkozás de nekem nem 28 napos a ciklusaim hanem 32 napos! most mikorra nem várjam??
köszönöm ha ír valaki!!
szia!
köszi ,hogy írtál és nem baj,hogy hosszú lett!
negatívot teszteltem!csak amikor szívta fel megjelent a második csík! most meg ilyen szürke de halvány! ma vagyok inszem után 14 nappal! csak most nem tudom valós-e ez az eredmény!neked ,hogy jött ki a 28-29-dike??bocs de nem értem!!most nem utro-t kaptam hanem más milyen gyógyszert!hát már nem tudom mit csináljak!komolyan!mert nem igazán csináltam semmit csak egy kicsit sétáltam de így se jött össze!mondjuk a 14-i inszem tuti késő volt már! na mindegy!így jártam!!írj ha gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!