Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10-11-én meg volt az inszemáci...

10-11-én meg volt az inszemáció! Most nagy dilemma előtt állok! A beavatkozás után csináltatok itthon valamit? Főzés, pakolászás? Vagy csak pihentetek?

Figyelt kérdés
nem tudom mi legyen! senki nem csinálja meg helyettem így rám marad minden!vagy itt nem kell annyira vigyázni? mert a lombiknál tudom kell vigyázni!

2013. szept. 13. 12:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszi,hogy írtál! nem nem csináltak vérvételt! mondtam,hogy negatívot teszteltem! és ő ezzel el is intézetnek vette! elkönyvelte ,hogy nem vagyok terhes! a tesztet a inszem után 13-14 napján csináltam!
2013. szept. 26. 13:43
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnálom! :-(

Nekem 18.-án volt az első inszemem, én is kérdeztem hogy visszajöjjek uh-ra, vagy vérvétel, de azt mondta, otthon teszteljek!

Én tovább húzom, a 18. nap előtt nem tesztelek, az tuti! És akkor is csak digitálissal....

Addig használom az Utrót!

Én 4 napot pihentem itthon, és most igyekszem kímélni magam, sokat fekszem meló után ha hazajöttem.

De pl. most szombaton is egész nap dolgoznom kell; nem tudom magam kihúzni alóla sajnos!

Nem hajolok, nem emelek, szedem a magnéziumot. Megteszem amit csak bírok............ Azért amíg nem jön meg, reménykedj! Amikor abbahagytad az Utrót, másnap vagy egy nappal később még tesztelj egyet! Nekem 2-3 nappal utána szokott megjönni Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. szept. 26. 20:17
 13/20 A kérdező kommentje:
szia!tegnap nem tudtam írni mert nem volt áram!!kiment előttünk a trafó vagy mi a szösz! na mindegy! tegnap ilyen barna nyák vagy valami hasonló jött így ma nem teszteltem! úgy voltam vele tuti megjön! tegnap szedtem utoljára a kúpot! én nem szoktam barnázni legfeljebb pár órát és utána szépen megjön görcsökkel együtt! de gondolom ez a sok hormon gyógyszer bekavar! még várok hátha megjön egy pár napot! elvileg 1-2 nap és megjön! de most még úgy érzem nem fog! én megfogadtam magamnak pihenni fogok nem csinálok itthon semmit! és máshogy lesz az inszem is! nem jövök egyből haza meg nem buszozok! hál 'istennek van egy rendes főnököm és felajálotta ,hogy ad kocsit ,hogy ne kelljen buszoznom haza !köszi hogy írtál! írj léci!!
2013. szept. 27. 08:22
 14/20 A kérdező kommentje:
hát még mindig semmi változás! jöjjön már meg! torkig vagyok az egésszel! most mi történik?? írjon már valaki!!
2013. szept. 28. 11:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 2-3 nappal az Utró abbahagyása után szokott megjönni, de van akinek 4 napot is eltolja. Hétfőn tesztelj még egyet ha nem jön meg!!!!!!!!!!!!!!!

HA az is negatív, akkor a jövő héten meg kell jönnie. HA nem, a következő héten hívd fel a dokid (előbb ne, mert úgy is azt mondja, akár egy hét késés is belefér. Én hallottam már olyat (talán itt olvastam) hogy több teszt is negatív volt, mégis ott volt a baba!

2013. szept. 29. 12:24
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy írtál! sajnos ma megjött görcsökkel! de nem baj !majd legközelebb sikerül!
2013. szept. 29. 13:02
 17/20 A kérdező kommentje:

sziasztok!

október 12-én (szombaton)és 14-én (hétfőn)volt az inszem!

holnap kellene tesztelni de minden ugyan úgy van mint múlt ciklusba! 3 nappal tesztelés előtt elkezdett fájni a mellem!de ma már nem fáj!ugye ez már a sikertelenséget jelzi?most nincs még barnázás!ma vagyok a ciklus 27 napján!most is a ciklus 14 napján lett csinálva a beavatkozás de nekem nem 28 napos a ciklusaim hanem 32 napos! most mikorra nem várjam??

köszönöm ha ír valaki!!

2013. okt. 25. 15:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Szia, inszem után 14-15 nappal már lehet tesztelhetsz, szóval kb. okt. 28 de ha kibírod akkor okt.29, ha negatív akkor 99% hogy sajnos nem sikerült, tesztelj digitális clearblue-val igaz drága de megmondja a tutit! Aztán ha negatív abba kell hagyni az utrot, és megjön 3-4 napra rá, ha meg pozitív akkor megy tovább az utrogestan. Nekem amikor sikerült az inszem semmi tünetem nem volt, éreztem hogy megfog jönni, vettem tampont stb. de 14.ik napon pozitívat teszteltem rá 2-3 hétre jöttek csak a tünetek. És hiába görcsöltem nem jött meg aztán a görcsölés is elmúlt. Szerintem egyébként inszem után lehet csinálni bármit, én pl. még azon a napon amikor megvolt az inszem dolgoztam 3-4 órát igaz ülő munka, de sose feküdtem ágyban, szerintem ha jönni akar a baba, jön így is úgy is, de azért persze kihagynám a nehéz fizikai-lelki megterhelést! Bocsi ha hosszú lettem csak leírtam amit tapasztaltam :) sok sikert!!! Én is megyek kb. egy hét múlva megint inszemre!!!:)
2013. okt. 25. 20:09
 19/20 A kérdező kommentje:

szia!

köszi ,hogy írtál és nem baj,hogy hosszú lett!

negatívot teszteltem!csak amikor szívta fel megjelent a második csík! most meg ilyen szürke de halvány! ma vagyok inszem után 14 nappal! csak most nem tudom valós-e ez az eredmény!neked ,hogy jött ki a 28-29-dike??bocs de nem értem!!most nem utro-t kaptam hanem más milyen gyógyszert!hát már nem tudom mit csináljak!komolyan!mert nem igazán csináltam semmit csak egy kicsit sétáltam de így se jött össze!mondjuk a 14-i inszem tuti késő volt már! na mindegy!így jártam!!írj ha gondolod!

2013. okt. 26. 10:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Teszteltél azóta?
2013. okt. 28. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!