Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már pozi ovuteszt?

Ez már pozi ovuteszt?

Figyelt kérdés

este teszteltem, eddig legpozitívabbnak tűnő ovu tesztje. De ez már nevezhető annak? eddig mindig nagyon halvány 2. csík volt.

[link]

sajnos ma dolgozom, reggel megyek haza, de délután kíváncsiságból csinálok egyet.

(tegnap és tegnapelőtt este is együtt voltunk )

2013. szept. 13. 08:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tuti ma volt ovud, ha érezted is :) mi àprilis óta próbàlkozunk, màjusban terhes is lettem, de sajnos 8 hetesen elvetéltem. 2 ciklus kivàràsàt javasolta az orvos. Tegnap jött meg ismét és mostmàr ha elmúlik szabad a pàlya. Ovutesztet teszteltem múlt hónapban, mert nekem több napig van tojàsfehérjés nyàkom. Remélem köv. hónapban màr nem jön meg :)

Drukkolok Neked, màr csak 2 hét és kiderül sikerrel jàrtatok e :)

2013. szept. 13. 18:43
 12/15 A kérdező kommentje:
JAj ilyenkor mindig izgi, menzi előtti 2 hét :) menzikor 2 hét kicsi szomoróság van..de most reménykedés :) Drukkolok én is! Hőmérőzől?
2013. szept. 13. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Ismerős a menszi előtti izgulàs :) nem, nem hőmérőzök...az nekem vhogy nem tetszik. Ezért próbàltam ki az ovutesztet, bevàlt, mutatta az ovut . Egyszerű a hasznàlata...

Te hàny éves vagy? Első baba?

2013. szept. 13. 19:04
 14/15 A kérdező kommentje:
első lenne! sajnos már 32...szóval nagyon szeretném már :) nálad?
2013. szept. 13. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Èn 25 vagyok és nekünk is első lenne...
2013. szept. 14. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!