Szerintem ez + . Csinálj még egyet du, lehet hogy az még erösebb lesz.de ha nem akkor jòkor voltatok együtt :)
2013. szept. 13. 09:06
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi ! Én is erre gondoltam, hogy hiába ma nem lehetünk együtt, de egy tesztet megcsinálok, ha ma is full pozi, akkor is, legalább este együtt voltunk :) Meg elkapom holnap reggel is ! :) Csak még sose volt ennyire erős a 2 . csík !
2013. szept. 13. 09:09
3/15 anonim válasza:
nem,ez még nem az,ilyen volt az én tesztem abban a honapban mikor teherbe estem
ez a mostani ... azért ez jóval halványabb ! Akkor tegnap lehetett a max ovum? Szerintetek reggel még legyünk együtt?
2013. szept. 13. 17:30
8/15 anonim válasza:
Na így már tuti hogy a tegnapi teszted volt + :) Az hogy tegnap + lett az azt jelentette hogy az elkövetkezendö 24 órába volt ovud. Szóval ha tegnap együtt voltatok akkor a kis "katonáknak" volt idejük felérni mára, mire kilöködött az érett petéd. A holnap reggeli szex már késö lenne fogantatás szempontjából,de ha jól esik, legyetek együtt :)
Mióta próbálkoztok? 1es voltam
2013. szept. 13. 17:41
9/15 A kérdező kommentje:
De jó ! :) Este voltunk együtt, hát remélem végre már ! Tavaly novemberbe abbahagytam a gyógyszert (6éve szedtem),februárba kezdtük élesbe, márciusba terhes lettem, áprilisba megműtöttek méhen kívülivel, és igazából most újra próbálkozunk..június-július óta..hőmérőzök,bár az nem nagyon megy :) és tesztelek. Igazából a tegnapi az első ilyen erős tesztem :) Ma, főleg most erős ovus fájdalmaim vannak, bár tegnap is voltak ;) nagyon reménykedem!
2013. szept. 13. 17:49
10/15 A kérdező kommentje:
Nálad mi a helyzet? Próbálkoztok vagy netán már össze is jött? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!