Az ovuteszt mindenkinél úgy működik, hogy először csak halványan pozi, majd napról napra erősebb, végül még a kontrollcsíknál is erősebb a vonal színe? Vagy van olyan, akinek nincs folyamat, egyszercsak erősen pozi lesz, aztán kész?
Nekem mindig halvany volt a 2. csik, delutan csinaltam meg mindig. Ugyanolyan halvany volt, mint mindig.
Aztan masnap reggel kivancsisagbol csinaltam egyet es olyan eros lett a 2.csik, hogy majd leugrott a tesztrol:))
Du. is csinaltam egyet, az nem lett annyira eros mar, es onnan halvanyodott:) tudom, hogy elvileg delutan kell vegezni, de nekem akkor abban a honapban a reggeli volt ilyen eros:)
Azota 35 hetes vagyok:)
Értem. Hát, azért naponta több tesztet nem szeretnék csinálni, mert anyagi csőd lenne, főleg, ha a pozitív teszt ellenére nem jön össze a baba :) Bár, amilyen bolond vagyok, simán el tudom képzelni, hogy annyira megörülök egy halovány pozitívnak, hogy napi 3at is csinálok akár :D
Gratulálok neked! :) Mennyi idő után sikerült teherbe esned?
En mindig vateran rendeltem:) 30 db volt kb 2500 ft :))
Elso voltam.
Ez normális jelenség. De csak az számít pozitívnak, ahol a tesztcsík szinte olyan erős, mint a kontroll, vagy erősebb!
Ha sokkal halványabb, mint a kontroll, az negatív!!
Utolsó vagyok.
Nézd:
A lap közepétől kicsit lejjebb van egy tesztsor is, ott a 17-18. a pozi, a többi, ahol csak halvány a csík, az nem!
Ja értem)
Szerintem a teszt érzékenységétől függ.
Ha érzékeny a teszt, akkor sokkal elhúzódóbb a dolog, ha viszont nem olyan érzékeny, akkor simán lehet, hogy csak hirtelen pozi lesz:) Szerintem:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!