Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-n vezetek diagramm...

A ciklus.hu-n vezetek diagrammot. Mi az a vonal amit behúznak a diagrammra? Az mit jelent?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Melyik vonalra gondolsz, a vízszintesre vagy a függőlegesre? A vízszintes az alaphő vonal, a függőleges pedig a számolt ovuláció ideje
2012. szept. 8. 13:26
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

itt a diagramm

2012. szept. 8. 13:26
 3/10 A kérdező kommentje:
??? számolt ovu?? aug. 28án voltam dokinál akkor ő azt mondta hogy hajnalban már megvolt! ezt nem értem!
2012. szept. 8. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a ciklus.hu csak a hőd alapján tippel, és hát igen sokszor rosszul. De a görbéd nem túl szép, nagyon össze-vissza.
2012. szept. 8. 13:31
 5/10 A kérdező kommentje:
tudom, én magam is nézegettem mások görbéit, és hát az enyém nagyon egyedi. Proba miatt csináltam meg, de most megilyesztett. Most 11-12-re nem várom.
2012. szept. 8. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy ne kelljen tovább mérned a hődet pocaklakó miatt. de ha megjön én megmutatnám a görbét a dokinak.
2012. szept. 8. 13:40
 7/10 A kérdező kommentje:

én is gondoltam már erre, hogy memutatom a dokinak, mert egy kicsit aggaszt hogy miért ilyen keszekusza!!

köszönöm.

És az miért van hogy most nem tojásfehérjés hanem inkább olyan fehér krémes a bugyim. Bocsi hogy így írtam de így érthető!

2012. szept. 8. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Hol méred a hődet?
2012. szept. 8. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A tojcsis nyák elméletileg az ovu körüli pár napban van csak. Utána és előtte pedig fehér folyás van.
2012. szept. 8. 13:53
 10/10 A kérdező kommentje:
a hőmet hüvelyben mértem.
2012. szept. 8. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!