Praktika lányra?
Figyelt kérdés
Babát tervezünk,és lányt szeretnénk,persze az se baj ha fiú.de van valami praktikátok ami beválhat?2013. szept. 12. 17:31
1/8 anonim válasza:
Amiket én ismerek
- ovu előtt 2-3 nappal kell együtt lenni (persze akkor fenn áll az esély, hogy se lány se fiú nem lesz egy hamar) ennek alapja, hogy a lány spermák tovább élnek mint a fiúk
- van a kínai naptár (hány éves vagy, milyen hónap van) [link]
2/8 A kérdező kommentje:
És akkor ha pont pé.kor leszünk együtt akkor kizárt hogy lány legyen?bocsi az ilyen kérdésért,csak nem vagyok tisztában ezekkel.
2013. szept. 12. 18:01
3/8 anonim válasza:
Minden praktikával csak az esélyeket lehet eltolni.
4/8 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy kislány legyen. Ezek csak praktikák, nem tuti módszerek a baba nemének megválasztására.
5/8 anonim válasza:
2 lányom van kétnaponta voltam együtt a párommal, most megint terhes vagyok (szintén 2 naponkénti együttlétből) de nem tudom a nemét. Szerintem nincs ezek ellenére praktika, ha lenne akkor az a család ahol most született a 12. fiú biztos élt volna vele :D (újságban olvastam erről a családról)
6/8 anonim válasza:
Van olyan "betegség " is, hogy a férfinak csak a női spermái nemzőképesek, hiába akar a pár fiút, a férfi csak lányt tud produkálni. Én csak a családomból kiindulva is azt mondom, hogy a praktikák nem feltétlenül válnak be. Szerintem nem véletlen, hogy mi egy fiús család vagyunk 2 fiú testvérem van, 6 fiú unokatestvérem, 3 fiú baba van a családban. anyukám be házasodott ugye én meg valami véletlen miatt lettem lány, de rajtam kívül csak fik vannak. Engem egyébként jósnővel jósoltattak meg, hogy lány leszek, mert amúgy anyuék nem akartak 3. gyereket. :D
7/8 anonim válasza:
lehet hogy praktikazni sem kell.ugyanis az y himivarsejt (a fiu) konnyebb es ezaltal nekezebb beleolvadnia a petesejtbe. mig az x sulya valamivel nehezebb! altalaban a fiu terhessegek nagyobb szazaleka vetelessel vegzodik. ezert van tobb no,mint ferfi
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem 4 éves a kisfiam,és kishugit szeretnénk/persze ha fiú annak is örülünk/.annyi ilyen praktikát olvastam,persze ezek se biztosak,csak mégis érdekel hogy kinél mi vált be?ugyebár az is benne van hogy valakinél bevált másnál nem.
2013. szept. 12. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!