Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha Candidám van akkor a párom...

Ha Candidám van akkor a párom mit használjon?

Figyelt kérdés
Candida hüvelygombám van,ugyéreztem hogy meggyogyultam de miután egy honap kihagyás után ujra sexeltünk ujbol visszajött,talán a barátom nincs rendesen kikezelve?Milyen kenöcs a legjobb rá?Létszi segitsetek!A doki csak Fluconer kapszulát ir neki.Babát szeretnénk már több mint egy éve de igy soha nem jön össze hogy nem kezeljük ki.Majd megyek dokihoz de addigis segitsetekKöszi
2009. nov. 3. 14:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Candida diétázzak?Ez akkor is használ ha a hüvelyembe van a gomba és nem máshol???
2009. nov. 3. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Ping-pong szerűen fertőzitek egymást a pároddal,erről írtam már valakinek,hogy szerintem amíg te meg nem gyógyulsz én felhagynék a babaprojekttel de még a szexel is,nem tenném ki a páromat is ennek a csúnya fertőzésnek,még akkor sem ha a doki neki is írt fel gyógyszert.Ahogy meggyógyulsz na onnantól még legalább két hét a teljes tüntmentesség érdekében. Én stoppolnám a szexet.Így csak folyamatosan visszafertőzitek egymást és mókuskerékben lesztek,soha nem fogsz teljesen meggyógyulni.
2009. nov. 3. 14:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Értem én de most is több mint egy honapig nem voltunk együtt és kezeltük magunkat erre meg puff neki mindjárt az elsö sex után már éreztem hogy nem minden oké.De van valami jo kenöcs a páromnak meg nekem ami nagyon bevált nektek?Vagy nekem kup.Megemliteném a dokimnak.Köszi
2009. nov. 3. 14:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Amugy a páromnak nincsenek semmijen tünetei.
2009. nov. 3. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:

szia.épp most jöttem haza a nődokitól.nekem is Fluconert irt meg Gynazol krémet.

de a férjemnek is és nekem is 1 szem gyógyszert kell szednie hetente.

2009. nov. 3. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi.Igen mi is hetente szedtünk 1 szemet de mi két dobozzal.mi nem kentünk magunkat mert azt nem irt.de szerintem mi még nem gyogyultunk meg.Mert 1honap kihagyás után most ujra sexeltünk és visszajött a folyás.Neked valamilyen tüneted van?Nekem csak a folyás de most kicsit ég is szex közbe meg után.Pénteken megyek dokihoz.És ti babát akartok?Irj,várom.

Szia

2009. nov. 4. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:

szia.

nekem viszket meg ég.és amikor a férjemet fertőztem meg neki is égett és viszketett.

megmondanád mennyi a gyógyszer ára?holnap váltom ki.köszi.

2009. nov. 4. 08:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Ha jol emlékszem kettöezer valamennyi volt.de ha használ akkor megéri.4db lesz benne azt tudod?2ö a tiéd meg 2ö a párodé!??Nálunk igy volt de mi késöbb kaptunk még egy dobozzal abbol 3 volt már az enyém.És neked tuti hogy Candidád van?Hogy tudtad meg?Nekem leoltásom volt és ott,meg még 2 baci is volt bennem.
2009. nov. 4. 09:04
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a doki gombám van,nem mondta milyen.remélem használni fog,mert visszatérő dolog ez nálam,és már nagyon unom.
2009. nov. 4. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!