Mitől lehet? Lehet h babát várok? Volt vki még így?
augusztus 16.án volt meg a nemvárt nem szabályosak a ciklusaim 1x 28 napos vmikor meg 30 napos.
Tegnap meg tegnap előtt éreztem vmi kis szúrásokat a jobb oldalt az alhasamnál, 13.ára nemvárom, és a nemvárt elött ki pattog az arcom és olyankor mindenen rossz szón sírni tudnék, most nincsenek ilyen tünetek most még a mellem sem fáj, ma teszteltem de még negatív volt..
Oh, hát az még negatív is lesz, valószínűleg a nemvárt napján mutat már talán valamit.
Ezek a "tünetek" olyanok, hogy általában utólag igazolódik be, hogy na, ez azért volt :), de azért más is kiválthatja, nem csak baba.
Mindenesetre tessék bizakodni, meg terhesen viselkedni (egészségesen meg minden), de ezt úgyis tudod.
Drukkolok :)
:) köszönöm szépen a választ :)
csak már annyi negatív tesztem volt már h már nem merek tesztelni, gondolkodtam h vmi teát kéne innom ami segítene a baba ügyben csak nem tudom h melyik az a tea ami ilyenkor jó
Nekem 20-án jött meg, és tegnap hasogatott a hasam oldalt. Nem szokott ilyen lenni. Viszont nem szoktam kipattogni, most meg... A mellem meg ég.
Reméljük a legjobbakat. :)
nem tudom mikor tesztelek nem merek tesztelni a csalódástól, de ha 13.áig nem jön meg akkor veszek a gyógyszertárba 10-es erősségű tesztet
én se mértem eddig sosem a hőmet, de remélem most sikerült a baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!