Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet? Lehet h babát...

Mitől lehet? Lehet h babát várok? Volt vki még így?

Figyelt kérdés

augusztus 16.án volt meg a nemvárt nem szabályosak a ciklusaim 1x 28 napos vmikor meg 30 napos.

Tegnap meg tegnap előtt éreztem vmi kis szúrásokat a jobb oldalt az alhasamnál, 13.ára nemvárom, és a nemvárt elött ki pattog az arcom és olyankor mindenen rossz szón sírni tudnék, most nincsenek ilyen tünetek most még a mellem sem fáj, ma teszteltem de még negatív volt..

2013. szept. 9. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Oh, hát az még negatív is lesz, valószínűleg a nemvárt napján mutat már talán valamit.

Ezek a "tünetek" olyanok, hogy általában utólag igazolódik be, hogy na, ez azért volt :), de azért más is kiválthatja, nem csak baba.

Mindenesetre tessék bizakodni, meg terhesen viselkedni (egészségesen meg minden), de ezt úgyis tudod.

Drukkolok :)

2013. szept. 9. 22:05
 2/10 A kérdező kommentje:

:) köszönöm szépen a választ :)

csak már annyi negatív tesztem volt már h már nem merek tesztelni, gondolkodtam h vmi teát kéne innom ami segítene a baba ügyben csak nem tudom h melyik az a tea ami ilyenkor jó

2013. szept. 9. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem 20-án jött meg, és tegnap hasogatott a hasam oldalt. Nem szokott ilyen lenni. Viszont nem szoktam kipattogni, most meg... A mellem meg ég.

Reméljük a legjobbakat. :)

2013. szept. 9. 23:45
 4/10 anonim válasza:
Én is 13.-ára nem várom.nekem szombaton volt pár csepp barna,és minimális görcsölés minden nap.remélem nem fog megjönni.drukkolok érted is!majd írd meg mi lett!
2013. szept. 10. 12:22
 5/10 A kérdező kommentje:
hát még eddig semmi jobb oldalt még mindig olyan szúró érzés van, de semmi a párom megjegyezte h a melleim a szokatlannál nagyobbak, és nem fáj pedig szokott a nemvárt előtt, fel puffadva sem vagyok. Remélem h most legalább sikerült a baba nagyon boldog lennék:)
2013. szept. 10. 13:12
 6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok,nekem maradt a menzi féle gyenge görcsölés,de ezen kívül semmi.mikor tesztelsz?
2013. szept. 10. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is 13-ra nem várom, nekem annyi más,furi,h.rettentően izzadok állandóanmelegem van. A hőmrt sosem mértem,igy nem tudom h.ez mi.
2013. szept. 10. 18:36
 8/10 A kérdező kommentje:

nem tudom mikor tesztelek nem merek tesztelni a csalódástól, de ha 13.áig nem jön meg akkor veszek a gyógyszertárba 10-es erősségű tesztet

én se mértem eddig sosem a hőmet, de remélem most sikerült a baba :)

2013. szept. 10. 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Drukkolok nekünk :)
2013. szept. 10. 19:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Én is Én is :)
2013. szept. 11. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!