Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi esély...

Szerintetek mennyi esély lehet arra, hogy babát várok?

Figyelt kérdés

a menstruációm nagyon össze-vissza van.Januártól-júliusig,23,24,25,26 napra jött meg.A legutolsó július 1-jén volt,azóta nem jött meg.2 tesztet csináltam már,negativ mindkettő,a másodikat ma este csináltam.Kb július közepén voltunk együtt a párommal,mikor nem védekeztünk.

1 hete kb görcsölget a hasam,pont elsején,amikor elvileg meg kellett volna jönnie,úgy görcsöltem,pont kocsiba voltam,na mondom tuti megjött.....de nem.Azóta is görcsölgetek,ez a "mindjárt megjön"érzés van sokszor.A fiamnál is ez volt 3 éve mikor terhes lettem.Iszonyú fáradt vagyok,aludni tudnék egész nap.Tudom,ezek betudhatók az időnek,vagy bármire lehet fogni.Nem akarom bebeszélni magamnak,nem is terveztük ha épp besikerülne,de persze azért nagyon örülnénk.De nem tudom mire véljem hogy még mindig nem jött meg.

Orvoshoz leghamarabb 2 hét múlva tudok menni,(ha esetleg addig nem jönne meg)mert a fiamat műteni fogják,és a dokim 1 héten 1x rendel.

Szerintetek elképzelhető hogy állapotos vagyok igyis,hogy 2 teszt is negativ lett?Azt se lehet mondani hogy hamar csináltam,és azért negativ.Vagy mégis?Nem tudom már mire vélni ezt....

2013. aug. 6. 22:08
 1/2 E61 ***** válasza:

Én a helyedben csinálnék még tesztet reggel, a reggeli első vizeletből! Szerintem 50-50 a dolog!!! Vagy a hormonjaid "játszanak" csak- ami nálam is már előfordult egyszer és ki is maradt teljesen a mensim abban a hónapban, vagy kisbabó van a dologban és még picike, és sz@r a teszt stb...

50-50!!!!

2013. aug. 6. 22:14
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi!Na ma reggelre megjött :)
2013. aug. 7. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!