Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan derül ki, ha újra...

Hogyan derül ki, ha újra babát várok?

Figyelt kérdés

Nos?nem vagyok buta,csak elég fura helyzet.

Férjemmel próbálkozunk.Szeretnénk ha minél hamarabb jönne a kistesó.A babánk 5 hónapos lesz.Még szopik és meg sem jött szülés óta.

Én szerettem volna ovu tesztet használni,hogy hátha van pé-m,de párom azt mondja h hagyjam rá.Se ovu és terhességi tesztet ne alkalmazzak,bízzuk rá a sorsra.

Ha terhes leszek,aggódom h igy később vesszük észre.

2013. aug. 8. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Érezni fogod más nem lesznek tüneteid. Bár nem értem, hiszen nem a középkorban élünk. Mi a baj a teszttel?
2013. aug. 8. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
nem semmi, sok sikert azért!
2013. aug. 8. 12:35
 3/7 A kérdező kommentje:

:D hülye kérdés volt?

bocsi....

2013. aug. 8. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Kéthetente tesztelsz egyet és meg is van oldva. :D Igaza van a férjednek, csak szeressétek egymást, ne az lebegjen a szemetek előtt szex közben, hogy "jaj, ugye most sikerül? remélem tényleg most volt ovu".
2013. aug. 8. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelgetni tudsz csak, ha nincsenek egyéb tünetek. Szoptatás alatt nehezebben lehet teherbeesni, de nem lehetetlen. Jó bevállalós vagy. Én még így, hogy két év van a kettő között is kivagyok:) Sok sikert:)
2013. aug. 8. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem akarok már babát, védekezünk is, de mivel szoptatok és nem menstruálok, ezért havonta 1x csinálok egy terhességi tesztet. Ajánlom neked is.

Sok sikert!

2013. aug. 8. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel nem jtt még meg, ezért kicsi az esélye, hogy van peteérésed. lehet szoptatás alatt egyáltalán nem is lesz. Úgyhogy szerintem amíg szopik a baba addig tényleg bízzátok csak a sorsra.

Sok sikert

2013. aug. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!