Amíg még nem derül ki, hogy sikerült-e összehozni a babát, ti kerülitek a bulikat, alkoholt?
Elvileg nem ajánlott, de én már annyit csalódtam, hogy úgy vagyok vele, néha 1-2 pohár bor nem árthat, és azt mondják (lehet hülyeség) de kb a 8. hétig a baba úgysem kap belőle semmit. Tehát nem ringatom magam bele hogy van baba, így élem az életem, persze mértékkel, és odafigyeléssel! Ha meg kiderül, akkor úgysem fogsz többet inni. Van aki cigizik akár az egész terhessége alatt (ez azért elég durva szerintem) de van aki meg az elején míg nem tudja hogy mi is van, és egészséges babájuk születik. Így mértékkel szerintem a bor belefér. Azért a füstös helyeket kerüld, neked sem tesz jót!
Mihamarabbi babásodást kívánok Neked (és nekem is :)
mi epp naszuton voltunk, akkor lehetett a pici 3-4 hetes, és én megittam két bbc koktélt, mert nem tudtam, hogy babat varok. (minimalis alkoholtartalma van, de akkor is).
bar sosem voltam nagy alkoholos, alkalomadtan ittam csak keveset, es a bulizós korszakból kinőttem.
viszont infraszaunaba nem jartam mióta kikialtottuk a babaprojectet (az gyilkos lett volna az embiónak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!