Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon elegem van, megint egy...

Nagyon elegem van, megint egy sikertelen hónap? Mára leesett a hőm.

Figyelt kérdés

Pedig annyira reménykedtünk hogy most sikerült, sosem volt még olyan magas a hőm mint tegnap..Erre mára teljesen leesett. :( Igaz, még nem jött meg, de már nem reménykedek..Sírtam reggel hőmérőzés után.. :(

Csináltam ma reggel azért jóstesztet, de csak halványan volt ott a második csík..

[link]

2009. nov. 3. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia még csak a 12. napon vagy, lehet mág bármi.

Ne haragudj meg de nagyon kevés a 18-as karika, így nem biztos hogy sikerül.

2009. nov. 3. 09:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is sikertelen lett ez a hónap.

Tegnap megjött,totál el vagyok keseredve.

Az előbb írtam ki kérdést mert nekem nem esik a hőm annyira!

Pedig a görbéd tényleg szép volt!

De hátha nem jön meg!Reménykedni kell!

2009. nov. 3. 09:29
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen, tudom hogy keveset vagyunk együtt, ez sajnos különböző okokból ebben a hónapban ilyenre sikerült, de a következő már visszaáll a régi kerékvágásba..

Tudom hogy amíg nem jön meg van remény, stb - de egyszerűen már nem reménykedek, nehogy utána még jobban összetörjek :((

2009. nov. 3. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Hány naposak a ciklusaid?

Múltkor 28 napra jött meg, most meg a 41. napnál tartasz ? Miért nem csinálsz tesztet? Aztán utána irány a doki. Nekem amikor terhes voltam akkor így alakult a hőm, de sajnos vetélés lett a vége. A 41. napon óriási görcsök közepette vetéltem el.

szóval mindenképp teszt

[link]

2009. nov. 3. 09:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Ciklusaim 27-35 naposak (változó), ilyen hosszú ciklusom még sosem volt. Magándokira sajnos nincsen pénzünk, sztk-ban foglalkoznának velem lelkiismeretesen?

Jóstesztet csináltam tegnap délután: akkor majdnem ugyan olyan erős volt a két csík. Így csináltam HCG-t (délután), de sajnos negatív lett.

Ma reggel a jósteszt már csak nagyon halvány második vonal..Így nem csináltam terhességi tesztet.. :(

2009. nov. 3. 10:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Hasonló a görbéd az enyémhez, de sajnos nekem nincs pozitív terhességi tesztem.. Mivel késői pém volt, így mára-holnapra "nem várom"..
2009. nov. 3. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért még ne add fel. Hátha csak beágyazódás. Ne mondj le a bébiről. Ha holnap visszamegy, az jó, ha lejjebb, mensi lesz.
2009. nov. 3. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:

A 28. ciklusnapodon volt a tüszőrepedés, előttte lévő naőp voltatok együtt, ez nagyon jó. A mostani hőleesés nem beágyazódás, mert az jó egy héttel korábban lett volna, és különben sem látszik a hőgörbén. Az ovu utáni átmeneti hőleesés a beágyazódástól független.

Nem akarlak elkeseríteni, de ez nagyon menszesznek tűnik. Sajnálom.

2009. nov. 3. 12:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy menszesz...Próbálok lelkileg kicsit helyrejönni, és megnyugtatni magam hogy majd következő hónapban :( De már nagyon el vagyok keseredve...

3 év, mindkettőnkkel minden rendben, és mégsem jön baba.. :((

2009. nov. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!