Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hát eljött az én kis angyalkám?

Hát eljött az én kis angyalkám?

Figyelt kérdés
Képzeljétek 20 hónap után sikerült!!!! Ma délután pozitiv lett a tesztem, pedig csak ma kellett volna megjönnie!!! Azóta csak egyfolytában nézzük egymást a férjemmel, és sírunk:):)
2009. nov. 2. 20:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

A 10 hetes kismama vagyok!!

Nevetni fogsz, de mi is a 20. hónapban használtunk elsőzör ovutesztet, és sikerült rögtön!! :) :)

2009. nov. 2. 20:38
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Gratula nektek,nagyon vigyázz magatokra.Nekünk is ovutesztel jött össze a kisfiunk,aki már 14hónapos nagyfiú.:)

Üdv

2009. nov. 2. 20:42
 13/39 A kérdező kommentje:
:):)gratulálok ovusbabák!
2009. nov. 2. 20:45
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de jó a sok rossz után ilyet is olvasni!

Nőjetek nagyra!

2009. nov. 2. 20:51
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

SZiasztok, gratulálok.

Én ebben a hóban használtam előszőr ovut, remélem én is ezt írhatom egy hét múlva.

Megkérdezhetem hogy hogy használtad? melyik napokon voltatok együtt ill hogy hány naponta?

Én 4 napig minden nap , és most azt hallottam hogy az nem jó, mert 3 nappal a + előtt kellett volna. de azt honnan tudja? meg a + napján.

Hát én nem így tettem, bele adtunk apait-anyait.

És ti?

2009. nov. 2. 21:17
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok! Szeretném én is tudni ha nem tolakodás, csak a pozi napon voltatok együtt? Aznap este? Vagy az jra első negatív napon? Vagy hogy? Oszd meg kérlek velünk, akik még a próbálkozók sorában állnak... Gyertyaállást csináltál te utána? Sokan írják, én még azt nem tettem. Boldog babavárást!
2009. nov. 2. 22:02
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gratulálok!hiszed vagy sem elsirtam magam ezen. Pedig én már anyuka vagyok de olyan jól esett a kis szivemnek.Nagyon vigyázz a kis angyalkádra és magadra!Sok boldogságot!
2009. nov. 2. 22:19
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Én a 10 hetes ovutesztes kismama vagyok.

Mi véletlenül úgy jött ki, hogy együtt voltunk vasárnap, aztán, mivel tudtam, hogy hamarosan várható a pozitív teszt, nem voltunk együtt. Szerdán pozi lett az ovuteszt, akkor együtt voltunk, másnap, amikor negatív lett, már nem.

2009. nov. 2. 22:20
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok boldogságot és kellemes babavárást mindenkinek :)!
2009. nov. 2. 22:37
 20/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Belinkelem a görbém, azon látszik minden amit kértél. Még annyi, hogy a termékeny napjaimon reggelenként voltunk együtt a férjemmel! [link]
2009. nov. 3. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!