Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélyem van, hogy 25ös...

Mennyi esélyem van, hogy 25ös teszttel délután (most) pozitívat tesztelek? 13. dpo-n vagyok.

Figyelt kérdés

X-epil a neve. Ismeri valaki? Tesztljek most? Eddig bírtam, úgy érzem, már nem bírom tovább. Olyannak a véleményét várom, aki hasonló helyzetben volt mint én.

(Okoskodók kimélejetek.) :)

2009. nov. 2. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem te is tudod, hogy 50-50% az esély. Légy még türelemmel! Régóta próbálkoztak?
2009. nov. 2. 18:43
 2/10 A kérdező kommentje:

Május óta. Előtte volt egy terhességem,ami ugyan elsőre összejött,csak sajnos el is ment :(

Azóta nem sikerül :(

Tudom,hogy fifti-fifti, de nem bírtam tovább és megcsináltam. Azt hiszem időn belül már nem lesz 2. csík

:( Megfogadtam, hogy elfogadom, ha negatív és nem reménykedek tovább!!!

2009. nov. 2. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 19.dpo-n vagyok,de várok péntekig,a 23. dpo-ig.Eddig összevissza teszteltem,hát most türelmes leszek:)Majd írj,hogy mi lett az eredmény!
2009. nov. 2. 19:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok,most láttam,hogy teszteltél,na látod ezért kell türelemmel lenni.Most elkenődtél,pedig lehet 3 nap múlva,ha már legalább 2 napot késik pozi lenne.Túl korán volt még!Persze van akinek kimutatja,de nem vagyunk egyformák,ne feledd!
2009. nov. 2. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 25-ös délután 13 dpo-nál negatívat mutatott, ugyanakkor a 10-es 12 dpo-nál reggel pozitívat.
2009. nov. 2. 19:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem. Nem kenődtem el, ellenben megnyugodtam végre.

A csalódásnál is nehezebben viselem ugyanis a várakozást.

Már alig várom, hogy megjöjjön, hogy mehessek a vizsgálatokra. Végre úgyérzem, ez meghozza az esélyt.

(Ugyanis az első baba is gyógyszerrel jött össze,csak azóta orvost váltottam és ő másképp gondolkodik. )

De ha nem jön meg, akkor boldog leszek!!!

De legalább nem kergetem magam az őrületbe addig, meg a drága uramat sem :)

Drukkolok aki babát szeretne!!!!!

2009. nov. 2. 21:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Még most olvasom amit írtál...

TEhát 12.dpo-n reggeliből a 10es pozitív volt? Másnap du a 25-ös meg negatívat??? Ez igazán érdekes...

Abból baba lett??

(sajnos én ovutesztből jósoltam tegnap és ma reggel, de nagyon halvány csikok voltak és nem lett erősebb mára sem. szerintem ez is jelent vmit...épphogy semmit)

2009. nov. 2. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A haloványka ovuteszt azt jelenti,hogy a szervezeted már sárgatestet termel a következő ciklusodra.Biztos lepontozol érte,de ebből mensi lesz.
2009. nov. 3. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van görbéd? Milyen? Hőd fenn van még?
2009. nov. 3. 09:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Na, már miért pontoználak le?

Értelmes ember vagyok, azért kérdeztem, mert választ várok. Magamtól is tudom sajnos, hogy nem túl jók a kilátások, de még teljesen nem adtam fel :)

De már nem is bánom ha megjön, várom az új hónapot, mert szeretem a kihívásokat :)

A mai naptól vannak mensis érzéseim, erősebb görcsök jönnek, szóval szerintem ma vagy holnap meg is jön. Ma már nem is jósoltam... minek...

[link]

2009. nov. 3. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!