Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az ultrahang lelet mit jelent?

Ez az ultrahang lelet mit jelent?

Figyelt kérdés

11. napi uh:

R. nagy uterus afv-ben, endometrium 7 mm. Jobb ovarium felső pólusában 22 mm-es dom. folliculus. Bal ovariumban 16 mm-es legnagyobb foll. Kevés echomentes szabad folyadék a Douglasban.

PCOS vagyok és ez a 3. Clostilbegytes hónapom.

Ha csak két tüszőm van, miért beszélt az asszisztens 3-ról? A folyadék arra utal, hogy már megrepedt egy? Hogy lehet ez, ha még csak a 11. napon vagyok?

Köszönök minden választ!

2013. szept. 6. 22:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igen, a folyadek arra utal, hogy megrepedt egy, lehet, azert nem latszik a petefeszekben mert mar utnak indult. A mehnyalkahartya vastagsaga sztem jo.
2013. szept. 7. 08:02
 2/20 A kérdező kommentje:

Az jó lenne, ha tényleg lett volna egy 3. is, csak az a baj, hogy tegnap voltunk együtt, az elmúlt napokban sajnos nem. Direkt gyűjtöttük az adagot, mert eddig mindig 1-2 naponta volt szex, és arra gondoltunk, talán kevés időt hagyunk a "regenerálódásra" :)

Kíváncsi vagyok, hogy működik a hőgörbe, ha több tüsző is megreped. Lehet, hogy csak az utolsó repedés után megy fel a hő?

[link]

2013. szept. 7. 08:40
 3/20 A kérdező kommentje:

Ezen látszik az együttlét is :)

[link]

2013. szept. 7. 08:45
 4/20 anonim ***** válasza:

nekem csak az utolsónál ment fel...

3 tüsző úgy szint.. éreztem a szurkálást mikor megrepedt, együtt is voltunk, de a hő csak nem ment fel... és ezt 2 naponta játszottuk a 21. napig mikor éreztem, hogy az utolsó is szurkált... elkönyveltem, hogy ebből már nincs baba... és úgy néz ki van :D

2013. szept. 7. 08:45
 5/20 A kérdező kommentje:

Úristen, de jó!!! Szorítok, hogy baba legyen!

Én is napok óta érzem, hogy feszít a jobb petefészkem, tegnap az uh után egész nap nagyon fájt.

2013. szept. 7. 08:49
 6/20 A kérdező kommentje:

[link]

Itt azt írja a doki, hogy a Douglasban a folyadék csak 1-2 napig észlelhető, utána felszívódik. Vagyis a 9-11. cilusnapok valamelyikén lehetett már egy ovuláció? Kicsit korainak érzem, mindig a 15. napon szokott lenni. Na most jól összezavartam magam :)

2013. szept. 7. 10:55
 7/20 A kérdező kommentje:

Hőm még mindig lent, a petefészkeim már 4 napja szurkálnak :)

[link]

2013. szept. 9. 10:36
 8/20 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Ma, holnap, holnapután mindenképp legyetek együtt!! (ha Párodnak nincs "baja")

Szex után ne állj fel csípőt jó magasra! Ezekkel a jó tanácsokkal nekem pozitívak a tesztjeim már 5öt is csináltam... azt hiszem elhiszem már a babát...) :)

2013. szept. 9. 13:40
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a tippeket! :) Amint látod, besűrítettük az együttléteket, mert már pénteken is nagy tüszőm volt :)

Páromnak nincs baja, már kivizsgáltak minket.

Gratulálok!!! Ennyi teszt után már tényleg elhiheted, hogy babád lesz! Az éjszaka én is pozitív teszttel álmodtam (most először), de én sem akartam elhinni, még álmomban sem! :D Csináltam is mindjárt hármat, de mind pozi volt. Remélem, valóra válik az álmom... Egy barátnőm (még a Clostis kezelés elején) azt álmodta, hogy hármas ikreket várok :D

2013. szept. 9. 14:14
 10/20 A kérdező kommentje:

Szia! Felment a hőm, de tegnap óta hányingerem van, és nagyon feszül a hasam (már nem csak a petefészeknél, hanem középen is). Nem tudom, mi van, remélem nem valami nyavalya.

[link]

2013. szept. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!