Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes lehetek-e?

Szerintetek terhes lehetek-e?

Figyelt kérdés
Aug. 26-án szeretkeztünk először a menstruációm vége (aug.19.) után és pár napja elkezdtek fájni a melleim és az alhasam is kicsit fáj (nyomás érzésem van kicsit hasonlít a "megjön mindjárt" érzéshez. Párszor szédültem is és enyhe hányingerem is volt többször. Szerintetek ez lehet már a terhesség jele? Lehet hogy rögtön az első alkalommal megtermékenyültem és rá 6-8 napra már elkezdek érezni dolgokat... mert elégé úgy fest a dolog mintha terhes lennék. Tesztet majd csak jövő héten szeretnék csinálni. Előre is thx a válaszokat.
2013. szept. 6. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz terhes már az első alkalommal is, pláne akkor ha nem védekeztetek. Egy ilyen ,,baleset,, után vehettél volna esemény utánit, de ez nem védekezési módszer.
2013. szept. 6. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék... mi szeretnénk babát... sőt arra megy most minden menet,csak a tünetek miatt kérdezem a véleményeket! Mert még nem voltam sosem terhes... és nem tudom kinek volt már hasonló érzése mielőtt megtudta volna biztosra az eredményt.
2013. szept. 6. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
en is eleg koran ereztem mar a tuneteket, mert ikerterhes voltam igy dupla adag hcg volt a szervezetembe. Mensi elott par nappal csinaltam is tesztet ami pozi lett. Sok sikert :)
2013. szept. 6. 23:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. szept. 7. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia kérdező!Az én utolsó mensim 15-én kezdődött és mi is 26-án voltunk együtt,megnéztem a neten a petepérési kalkulátort és akkor pont peteérésem volt!Úgyhogy kiváncsi leszek! :P Én is a jövő héten akarok tesztet csinálni!Majd ird meg mi a helyzet! :D ;)
2013. szept. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!