Nettybaba43 kérdése:
Szerintetek lehetek terhes negatív terhességi tezsttel?
Figyelt kérdés
nekem már 3 hónapja ffurcsállom magam az elmult 2 hónapban a menstrum is megváltozott kevessebb van meg kevesebb ideig tart és barnás színű. a mellem is fáj már egy hónapja és meg van nőve. néha eg buborékot is érzek a hasamban mozogni naponta többször is és rzékelhető is mert kidudorodik a hasfalamon. a pocim is nőtt a méhemnél is meg van duzzadva és fájni is szokott a hasam alja. de a tesztek folyton negatívak. Szerintetek ettől még terhes vagyok? Ez lenne a másoddik babánk de az elsővel nem így voltam.2013. szept. 5. 23:48
2/6 anonim válasza:
A megváltozott menstruációra ne alapozd a terhességet, mert ha megjön, akárhogy is, akkor nincs baba.Inkább a hormonokra apellálnék....A pocid nem nőhet ilyen korán, majd ha 5-6 hónapos leszel..:) De ezt te is tudod..:) Menj dokihoz, ha nyugtalanít a megváltozott menstruáció , de a tünetek nekem vérzés közeledtét jeleznék..:)
3/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem elso ket terhessegemnel nem is kellett teszt tudtam mindent anelkul is... Sajnos a masodik terhessegem 14 hetesen elveszitettuk ketszer is mutotttek... Azota tisztasagi betet eleg volt 28 naponta jott meg, hormonilag valtoztam... Most ismet babat varunk es semmi tunetem nincss... Se hasszurkalas, se Hanyinger se mellfajdalom... Mint egy egyszeru hetkoznap... UgyhogY szerintem inkabb menj dokihoz hogy ez mi, lehet a hormonjaid szorakoznak
4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj tudjátok hogy én járo a doki nyakát már 2 hónapja folyamatosan hogy nem vgayok jól defolyton leráz most sikerült egy labori vizelet esztet elkületni vele semmi ás. Sajnos nem Magyarországon lakunkhogy elmenjek egynőgyógyászhoz mert ez mindent kideryt. Idekint nem nagyon van ilyen sajnos. csak az orvos utalhat be nőgyógyászhoz és 25 éve kor felett addig nem. :(
2013. szept. 6. 08:30
5/6 A kérdező kommentje:
Ja a menstrumnak meg majd 16 dikán kellene megjönnie ha megjön kitudja mindíg késik mostanában 2 3 heteket.
2013. szept. 6. 08:31
6/6 anonim válasza:
Ez nagyon hormonzavarnak tűnik,mert ha negatív a teszt,akkor nincs hcg a szervezetedben,és hcg nélkül nincs terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!