Menstruáció alatt ha együtt vagyok a férjemmel lehetek terhes? Mikor érdemes tesztelni?
Megengedett-e a menzesz alatti szexuális élet?
tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
Nem megengedett. A menzesz alatt a szülőcsatornák nyitottak, ezért a nemi életnek még gumival is az a komoly veszélye van, hogy a hüvelyben levő kórokozók a méhűrbe, szerencsétlen esetben a petevezetőkön át a hasűrbe "pumpálódnak", mely nagyon komoly, akár életveszélyes gyulladások kialakulásához vezethet. Ez alapját képezheti a későbbi méhenkívüli terhességeknek is. Manapság egyre inkább bizonyossá válik, hogy a menzesz alatti szex magyarázza az egyre nagyobb számban diagnosztizált endometriózist is. Nagyon sok nő fenyegető réme a meddőség akár egyetlen ilyen szerencsétlen "akció" következménye is lehet.
ez a válasz Dr Hamvas Ferenc nőgyógyász válasza,keress rá a neten.Szerintem inkább fogadd meg a tanácsát,én is igy tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!