Szeretnék ovulációs tesztet venni sok darabosat és lehetőség szerint olcsón. Valaki segítene nekem?
Figyelt kérdés
Aki tud ilyen lehetőségről kérem írjon!A minőség is fontos lenne!2009. nov. 2. 17:31
1/17 anonim válasza:
Én mindig tőle vásárolok a vaterán teszteket. Nézd meg az egyéb termékeit, többféle kiszerelésben vannak tesztjei. Nagyon jó minőségüek, és olcsók.
Ha nem vagy vaterás, akkor megadom az elérhetőségeit az eladónak, ha gondolod.
2/17 A kérdező kommentje:
Szia! Nem vagyok vaterás, ha megadnád az elérhetőséget megköszönöm!
2009. nov. 2. 17:46
4/17 A kérdező kommentje:
Szia!
Nagyon szépen köszönöm!
2009. nov. 2. 17:56
5/17 anonim válasza:
Őt én is ajánlom, nagyon kedves ember. Nekem, amikor másodszer vásároltam nála - és nem a vaterán, hanem küldtem neki emailt, - még kedvezményt is adott. :))
60 Ft-ért vettem darabját az ovutesztnek!!!
6/17 anonim válasza:
Átküldenétek nekem is az elérhetőségét a Vaterás eladónak?
Köszi
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Engem csak az átutalás aggaszt egy kicsit.Szoktátok személyesen is átvenni az árut?
2009. nov. 2. 18:21
8/17 anonim válasza:
Előző vagyok. És tényleg nagyon érzékenyek ezek a tesztek?
9/17 anonim válasza:
Azért írtam, hogy én már felkerestem csak úgy (vaterán kivül) emailben is és összehoztuk úgy a találkozót. Mindig személyesen talizunk és kp-ban fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!