Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől pecsételek, ha nem...

Mitől pecsételek, ha nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Július 26-án volt a "rendes" menstruációm,5 napig tartott.Ez már eleve furcsa volt,mert 11 éves korom óta mindig 8-10 napig tartott a vérzésem.A ciklus 21. napján elkezdtem ismét vérezgetni,de inkább csak barna-rózsaszínes vér volt és kevés sötét piros.Borzasztó kevés.Egy hét után elmúlt.Miután vége lett,rá 13 napra (szeptember 3-án) ismét rózsaszínezni kezdtem.Második napja tart.Miért nem jön meg rendesen,nem válik le a nyálkahártya?

Augusztus 25 óta nem védekezünk a párommal,mert eldöntöttük hogy babát szeretnénk.Előtte is csak megszakítással voltunk együtt.

Több tesztet is csináltam,mind negatív.Orvoshoz jövőhét pénteken megyek,addig is meg tudná mondani valaki,hogy mi lehet a baj?

Hosszú évek óta nem volt közti vérzésem.

2013. szept. 4. 12:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem hogy a ciklusaim átlag 31 naposak,de van úgy hogy ingadozik plusz pár napot.
2013. szept. 4. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Elegge erdekes.Szerintem,az augusztus 14.-dikei lehetett a mensid,függetlenül,hogy kevesebb volt meg mäs es ezekszerint 19 napos volt a ciklusod,nekem is volt mar 17 napos ugy,hogy a következö megint normalis hosszusägu volt,van ilyen de bizti,hogy nem normälis.A mostani-mivel ma vagy a 20.-dik napodon-ez a rozsaszinezes lehet a peteeres jele is vagy ha sikerült teherbeesned akkor a beägyazodäse is. Majd ird meg,hogy mit mondott a doki.:-)
2013. szept. 4. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Tényleg eléggé érdekes,soha nem volt még 20 napos a ciklusom.Remélem hogy a mostani vérzés az a beágyazódás lesz :-)

Pénteken feltétlenül megírom,hogy mit mondott a doki.

2013. szept. 4. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
oksa,värom.:-)
2013. szept. 4. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Ígértem,hogy jelentkezem.Megvizsgáltak ultrahanggal.Nem vagyok terhes,viszont hála istennek mindent rendben találtak,a méhem,petefészkeim,stb. Hormonális kilengés lehet,majd magától beáll a ciklus,azt mondta az orvos.
2013. szept. 13. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy rendben vagy. (elsö)
2013. szept. 13. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!