Mitől pecsételek, ha nem vagyok terhes?
Július 26-án volt a "rendes" menstruációm,5 napig tartott.Ez már eleve furcsa volt,mert 11 éves korom óta mindig 8-10 napig tartott a vérzésem.A ciklus 21. napján elkezdtem ismét vérezgetni,de inkább csak barna-rózsaszínes vér volt és kevés sötét piros.Borzasztó kevés.Egy hét után elmúlt.Miután vége lett,rá 13 napra (szeptember 3-án) ismét rózsaszínezni kezdtem.Második napja tart.Miért nem jön meg rendesen,nem válik le a nyálkahártya?
Augusztus 25 óta nem védekezünk a párommal,mert eldöntöttük hogy babát szeretnénk.Előtte is csak megszakítással voltunk együtt.
Több tesztet is csináltam,mind negatív.Orvoshoz jövőhét pénteken megyek,addig is meg tudná mondani valaki,hogy mi lehet a baj?
Hosszú évek óta nem volt közti vérzésem.
Köszönöm szépen a választ!
Tényleg eléggé érdekes,soha nem volt még 20 napos a ciklusom.Remélem hogy a mostani vérzés az a beágyazódás lesz :-)
Pénteken feltétlenül megírom,hogy mit mondott a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!