Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt szakértők megnéznétek?!

Teszt szakértők megnéznétek?!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Mind a három képen ugyan az a teszt van.

2013. szept. 3. 14:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Az utolsón látszik pozitívnak, de mivel kék a vonal, ez biztosan pozitív! Gratulálok!
2013. szept. 3. 19:58
 22/37 anonim ***** válasza:

Ha még csak holnap után kellene megjönnie akkor várj addig, tuti erösebb + lesz és akkor már tényleg elhiheted :) De ez +,az biztos :)

16-os voltam

2013. szept. 3. 20:04
 23/37 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Akkor most az a lényeg hogy 2 csík legyen, és nem gond ha nincs kereszt a kontroll ablakban? Így is pozitív a teszted?
2013. szept. 3. 20:27
 24/37 A kérdező kommentje:

Szerintem a kontroll ablakban csak egy függőleges csíknak kell lennie. A teszt ablakban a - adott ha pozi a teszt akkor megjelenik egy második vonalka | és így adja ki a + jelet.

Vettem egy digitálisat is de azzal kivárom a nemvártat. Még nem mertem elmondani a férjemnek nehogy csalódás legyen a vége.

Köszönöm mindenkinek a bíztatást! Bár igazatok lenne akkor én lennék a földön a legboldogabb kismama :)

2013. szept. 4. 00:14
 25/37 anonim ***** válasza:
Kivancsi vagyok:) szoritok baba legyen:)
2013. szept. 4. 04:13
 26/37 anonim ***** válasza:

nagyon drukkolok,majd írd meg,az eredményt

első voltam.

2013. szept. 4. 11:35
 27/37 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki ma reggel első pisiből teszteltem egyet x-epillel.

Hát ha nagyon akarom látni akkor van ott egy halvány rózsaszínes második csíkocska, de ez még nem egyértelmű. Hát megvárom a holnapot a kövivel. Olyan bizonytalan vagyok. Nincs semmilyen tünetem, de még a cicim sem fáj. A reggeli testhőm 36.6 volt, azt olvastam a terhességnél 37 fölé emelkedik.

Olyan jó lenne már ha egyértelmü lenne :) Nagyon türelmetlen vagyok. Szeretnék már két erős vonalkát látni.....

2013. szept. 4. 11:46
 28/37 anonim ***** válasza:
Drukkolok! ;-)
2013. szept. 4. 13:44
 29/37 A kérdező kommentje:

[link]

Ez egy mostani. Ezen is egy árnyalatot sötétítettem hogy jobban látszódjon, így is érvényes????

2013. szept. 4. 15:20
 30/37 anonim ***** válasza:

Ha csak a képen sötétítettél akkor igen.

Halványan ott van!

De mi lenne ha a nemvárt utáni 2. napon tesztelnél akkor már tutira kimutatná teljesen biztosan!

Annyira nem értem miért kell a nemvárt előtt tesztelni, feleslegesen pocsékolsz el teszteteket. Persze a te dolgod!

2013. szept. 4. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!