Teszt szakértők megnéznétek?!
Ha még csak holnap után kellene megjönnie akkor várj addig, tuti erösebb + lesz és akkor már tényleg elhiheted :) De ez +,az biztos :)
16-os voltam
Szerintem a kontroll ablakban csak egy függőleges csíknak kell lennie. A teszt ablakban a - adott ha pozi a teszt akkor megjelenik egy második vonalka | és így adja ki a + jelet.
Vettem egy digitálisat is de azzal kivárom a nemvártat. Még nem mertem elmondani a férjemnek nehogy csalódás legyen a vége.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást! Bár igazatok lenne akkor én lennék a földön a legboldogabb kismama :)
nagyon drukkolok,majd írd meg,az eredményt
első voltam.
Nem bírtam ki ma reggel első pisiből teszteltem egyet x-epillel.
Hát ha nagyon akarom látni akkor van ott egy halvány rózsaszínes második csíkocska, de ez még nem egyértelmű. Hát megvárom a holnapot a kövivel. Olyan bizonytalan vagyok. Nincs semmilyen tünetem, de még a cicim sem fáj. A reggeli testhőm 36.6 volt, azt olvastam a terhességnél 37 fölé emelkedik.
Olyan jó lenne már ha egyértelmü lenne :) Nagyon türelmetlen vagyok. Szeretnék már két erős vonalkát látni.....
Ez egy mostani. Ezen is egy árnyalatot sötétítettem hogy jobban látszódjon, így is érvényes????
Ha csak a képen sötétítettél akkor igen.
Halványan ott van!
De mi lenne ha a nemvárt utáni 2. napon tesztelnél akkor már tutira kimutatná teljesen biztosan!
Annyira nem értem miért kell a nemvárt előtt tesztelni, feleslegesen pocsékolsz el teszteteket. Persze a te dolgod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!