Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt szakértők megnéznétek?!

Teszt szakértők megnéznétek?!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Mind a három képen ugyan az a teszt van.

2013. szept. 3. 14:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Erre gondolok?

[link]

2013. szept. 3. 15:25
 12/37 anonim ***** válasza:
Most néztem meg a legalsót, azon mintha látnék + jelet, de nem egyértelmű. 2 nap múlva csinálj másikat reggeli pisiből!
2013. szept. 3. 15:29
 13/37 A kérdező kommentje:
Nem. Ez is ugyan olyan elven működik mint az összes többi csíkos teszt. Ezen is két csík jelenik meg csupán a teszt müanyag belsejében van egy vízszintes vonalka amit ha össze teszel akkor jön ki a + jel.
2013. szept. 3. 15:33
 14/37 A kérdező kommentje:
2013. szept. 3. 15:42
 15/37 A kérdező kommentje:
Így néz ki belülről a teszt.
2013. szept. 3. 15:43
 16/37 anonim ***** válasza:
szerintem ez + :) Az utolsó képen egyértelmüen lehet látna a második csíkot :) Grtaula és vigyázz magadra :)
2013. szept. 3. 15:45
 17/37 anonim ***** válasza:
ez pozitív!
2013. szept. 3. 15:56
 18/37 A kérdező kommentje:

Jajj úgy szeretném ha valóban így lenne. Én még nem merem elhinni.

A clesr blue digitális már most is kimutatná a terhességet? Úgy olvastam, hogy a kimaradt előtt négy nappal. Nekem holnap után kéne megjönnie.

2013. szept. 3. 17:56
 19/37 anonim ***** válasza:

vegyél egy digitálisat, az legalább ki is írja ha terhes vagy :) ennyit megér nektek nem?

én szorítok nektek majd írj mi lett.

2013. szept. 3. 18:20
 20/37 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Ez pozitív, nekem ugyanilyen volt a nemvárt napján, és abszolút nem tudtam elhinni, pedig előtte totál negatívakat teszteltem:)

Azonnal csináltam még kettő másik fajtát, azok is pozitívak lettek, de valahogy nem volt könnyű felfogni az örömöt.

Aztán következő héten mentem orvoshoz, ahol mégcsak egy üres petezsák volt.

A hatodik hét után mentem el legközelebb, akkor már volt szívhang:)

Most lépünk be hamarosan a félidőbe!

Boldog Babavárást !!!

2013. szept. 3. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!