Derékfájás, lábfájás, felfúvódás, gyakori vizelés, esti hányinger. Lehet baba?
Figyelt kérdés
3hónapja elvetéltem:-( kb 3 hete újra próbálkozunk,közben volt menzeszem,de úgy érzem magam mint az előző terhességnél.A teszttel még várok pár napot,de kiváncsi vagyok a véleményekre.Szerintetek?2013. szept. 1. 19:52
1/2 anonim válasza:
Őszintén lehet,de mivel az írásod olvasva azzal kezdted hogy 3-hónapja elvetéltél (amit nagyon sajnálok),inkább a nagy vágy és a fájdalom lehet és ha a 3-hétben benne volt a menszesz is akkor még nem lehet tüneted kivéve ha az első héten volt menszeszed,kívánok neked mihamarabbi boldog babavárást és egészséges gyermeket.
2/2 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam amit irtál,de kicsit mégis reménykedek,hátha.Köszi szépen a biztatást,és h irtál.
2013. szept. 1. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!