19 éves vagyok, és egyre inkább úgy érzem, hogy kisbabát szeretnék. Ez már mással is előfordult?
Miért nincs eselye a gyerekemnek normalis eletre????? Hogy tudsz ilyet allitani?
Na,inkabb joejt mindenkinek.
Szia Kedves Kérdező!
Szintén 19 éves vagyok,és egy fél éve kb hogy én is vágyok arra,hogy anya lehessek, most végeztem a suliban,épp munkát keresek 4 éve vagyunk együtt a párommal külön egy albérletbe.A párom nagyon jól keres,ahhoz képest hogy ma milyen fizetéseket adnak az embereknek,sőt biztos munkahelye van egy autó gyárban,tehát elbírnánk tartani egy gyereket,nem azzal van a probléma,hanem,amit írtak is hogy,ha most terhes lennék 0 munkaviszonnyal 3 év múlva hova mennék el dolgozni,ha lejár a gyes vagy gyed vagy mit adnak(ezzel nem vagyok tisztában). Fiatal,van egy gyereke,de nincs munkaviszonya,nem hiszem hogy szívesen felvennének valahova,úgy hogy most minimum egy év meló,amiből sokat félre kell majd rakni a babának,még így is,és aztán jöhet a gyerkőc.Jaj már alig várom,hogy a kezembe tarthassam,de én így gondolkozom,minél többet adhassak a gyerekemnek,és ne csak a páromra keljen támaszkodnom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!