2 és fél hete szedem a fogamzásgátlót, ebből 3 szem tabi kimaradt véletlen, de közben multhéten két nap együtt voltam a párommal ugy hogy elis ment bennem. Lehetek igy is babás?
Figyelt kérdés
A tabi ható ideje egy hónap lett volna amit nem vártunk meg:S Elvileg most 7 nap szünetet kell tartanom,és ez alatt kéne megjönnie.Most akkor mi van? Tesztet mikor csináljak,ha kell egyáltalán.2008. júl. 1. 21:12
11/15 A kérdező kommentje:
jaj,már nagyon izgulok én is.Hát ez változó,átlagba 28 32 közt van a ciklusom.Nagyon bizunk benne hogy babóca legyen:)
2008. júl. 2. 14:58
12/15 anonim válasza:
Ha ennyire bízol a babában, akkor miért szedsz gyógyszert? :) Most már nagyon kiváncsi vagyok én is. :) Nem veszel ma egy tesztet, és megcsinálod holnap reggel? ;)
13/15 A kérdező kommentje:
már nem szedem a tabit.nem veszek sztem hamar lenne. vagy nem? a hét nap kedden telik le,és én szerdán akarok tesztelni.szerintetek kimutatja ha szombat reggel csinálom meg?
2008. júl. 3. 14:43
14/15 A kérdező kommentje:
ma elkezdtem barnázni.ez mit jelent? ha megjön sose barnázok igy,ilyen még nem volt.
2008. júl. 3. 20:12
15/15 anonim válasza:
Vagy a gyógyszer mellékhatása vagy baba. Bár nekem is a februári mensim helyett barna volt, és se baba se gyógyszer. Azóta se tudom mi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!