Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjem mondja forduljak...

Férjem mondja forduljak pszichológushoz. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Két évig megszakítással védekeztünk aztán tavaly váratlanul terhes lettem ikrekkel. Elég váratlanul jött mert nem számítottam rá. Új munkahelyen voltam de végülis megtartottam. Most már van két gyönyörű 8 hónapos lányom. Amióta megszülettek viszont folyton bennem van a frász minden hónapban h terhes vagyok. Fogamzásgátló tablettával védekezünk most már de...Még mindig félek hogy valami nem úgy megy és megint terhes leszek. Nagyon örülök a lányoknak de nem szeretnék több gyereket. És azóta is minden hónapban félek h nem jön meg és idegeskedek. Már a legkisebb tünetnél is azt hiszem h terhes vagyok. Legutóbb 9 hetesen derült ki addig nem is gyanítottam.
2013. aug. 30. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
ezzel én is így vagyok mióta megszületett a baba . ebben a hónapban még hányingerem is volt. .. bár én valahol vágyom is tesóra, de leginkább még félek egy terhességtől.
2013. aug. 30. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Megszakítás nem védekezés így nem csoda, hogy terhes lettél. Most védekeztek és nem fog becsúszni egy baba sem.

Pszichológushoz szerintem ezzel nem kell fordulni. Védekezzetek egyszerre többféleképpen az még biztosabb.

2013. aug. 30. 21:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Az elején akartunk babát de 2 év után nekem már eszembe se jutott. Ezért mondtam h váratlan volt.
2013. aug. 30. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Lányom születése óta betegesen rettegek a terhességtől, pedig fogamzásgátlóval védekezünk. Egyfolytában tesztelgetek, tüneteim vannak, fantom-mozgást érzek a hasamban. A pszichológus annyit mondott, hogy védekezzünk gumival is, de ez sajna nem megoldható, mert akkor a páromnak lelankad, és én sem élvezem.
2013. aug. 30. 21:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtat h nemcsak én lettem paranoiás. :-) Csak mindig belegondolok mi van ha....Most is már 2 napja várom h megjöjjön
2013. aug. 30. 22:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Már én is gondoltam gumira... de férjem mondja minek elég a tabletta.
2013. aug. 30. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Méhszájsapka+tabletta?

Pontosan mitől félsz? A terhességtől? A szüléstől?

Na, kérdésre jó sok kérdés:D

2013. aug. 30. 23:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Terhességtől. Nem akarok több gyereket és abortuszt sem akarok.
2013. aug. 31. 09:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak nem bízok a védekezési módszerekbe sem. Annyi mindent lehet hallani.
2013. aug. 31. 09:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Megerteni teljesen megertelek, azert ez nem egy olyan dontes, hogy jo akkor legyen megegy gyerek, es az abortusz meg megvisel, tenyleg megelozni a legjobb, legyen megegy vedekezesi forma es akkor tutira mentek, lehet mehszajsapka, vagy spermicid gel, vagy ovszer ezt mar nektek kell eldonteni
2013. aug. 31. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!